• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den cevap

Yeniakit Publisher
2024-07-21 19:17:08 - 2024-07-21 19:17:08
İsrail'in alçak paylaşımına Türkiye'den cevap

Dışişleri Bakanlığı, İsrailli Bakanın sosyal medya hesabından yaptığı alçak paylaşıma tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "40 bine yakın Filistinliyi öldüren netanyahu hükümeti suçlarının hesabını verecekler" denildi.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alan alçak paylaşıma çok sert tepki gösterdi.

'HESABINI VERECEKLER!'

İsrail'in suçlarını yalan ve iftira ile gizlemeye çalıştığının vurgulandığı açıklamada, "İktidarda kalmak amacıyla kırk bine yakın Filistinliyi öldüren ve bölgesel savaş başlatmak isteyen Netanyahu hükümetinin üyeleri suçlarının hesabını verecekler" ifadeleri kullanıldı.

İSRAİLLİ BAKANDAN ALÇAK PAYLAŞIM

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye ile ilgili skandal paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Katz, "İsraillilerin öldürülmesi için, Hamas'ın terör hücrelerine silah ve para yardımında bulunuyor. İsrail İç Güvenlik Servisi Shin Bet, Zeit Üniversitesi öğrencisi olan Hamas terör hücresi elemanlarını ele geçirdi. Söz konusu hücre Hamas'ın Türkiye'deki karargahı tarafından komuta ediliyordu. Yakalanan teröristler edindikleri askeri eğitim, silah ve binlerce dolarla İsrail'de terör saldırısı yapmayı tasarlıyorlardı.

Erdoğan, radikal ve antisemit bir ideoloji uğruna Türkiye'yi terörü destekleyen bir ülke haline getirip İran'ın başını çektiği şer eksenine yaklaştırıyor." dedi.

{relation id:1871247 slug:'husilerden-israilin-alcak-saldirisina-iliskin-aciklama'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

40 senedir siyonist kuklasi teroristerin her cesidine silah dahil her turlu yardimi yaptiniz! filistin milli mucadelesine vatan-millet-istiklal davasina TARDIM ETMEK SADECE SEREFTIR.

Sakak siyonistler k.cinizdaki donu sokup aldi kahraman filustinliler haberiniz yok... abd-ingiltere-almanya vd ciyonist cete de sizi kurtaramayacak cunku DESIFRE OLDU BU SOYSUZ SOYKIRIMCI SIYONIST TERORISTLER yokolus sureci bssladi

Ziya

Lan şerefsiz oğlu şerefsiz yahudi köpeği biz yüce mevlâmdan başka kimseye yanaşmaz kulluk etmeyiz biz sadece ve sadece yüce allah'a kulluk eder ona yaparız bizim gözümüzde sen ne isen iranda ayni ayni ........ fazla havlama hesap vereceğin gün yakın yahudi ırkı için yaşasın cehennem kurtuluşunuz yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23