• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'i sorumlu tutan Hizbullah lideri Nasrallah canlı yayındayken açıkça İsrail jetleri Lübnan'ı bombaladı!

Yeniakit Publisher
2024-09-19 20:56:00 - 2024-09-19 21:10:09
 İsrail'i sorumlu tutan Hizbullah lideri Nasrallah canlı yayındayken açıkça İsrail jetleri Lübnan'ı bombaladı!

Lübnan'da Hizbullah güçlerine yönelik olarak yapılan cihaz patlamaları sonrası Hizbullah lideri Nasrallah, canlı yayında açıklama yaptı.

İşgalci İsrail salı günü Hizbullah mensuplarının çağrı cihazlarına yönelik saldırı gerçekleştirmiş, Lübnan'ın pek çok noktasında eş zamanlı patlayan telsizler sonucu aralarında sivillerin de bulunduğu üç bine yakın kişi yaralanmış ve en az 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, dünya gündemini üç gündür meşgul eden ve nasıl yapıldığı çokça tartışılan saldırı sonrası ilk kez canlı yayında açıklamalarda bulundu. Nasrallah'ın konuşması esnasında işgalci İsrail jetleri, başkent Beyrut dahil Lübnan'ın pek çok noktasını bombaladı.

Soykırımcı İsrail'in F-15 ve F-35 savaş uçakları Beyrut semalarında görüntülenirken, Sur ve Hallusiye şehirlerinden de patlama yaşandığı bilgisi geldi. Saldırılar sonucu ölü ve yaralı bilgisi verilmezken, terör devleti İsrail'in bu saldırıyı Hasan Nasrallah konuşma yaparken gerçekleştirmesi bir 'gözdağı' olarak görülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet emin temel

Konuş maya devam baskomutan hizbullah lideri. Hz.Muhammede kurban olun siz... Namus ve àr kalmadi sizde....

Doğrucu davut

Bu kadar aciz ve şerefsiz bir gurup görmedim güçleri suriyedeki zavallı sivillere yetiyormuş demekki,böyle aciz aciz bakacaksınız öyle konuşmayacaksın yada onurlu gazze halkı gibi herşeyinizi ortaya koyacaksınız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23