• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'i desteklemenin yolunu keşfettiler! Rahmi Turan hem Hamas'ı hem Erdoğan'ı hedef aldı

Yeniakit Publisher
2024-04-22 23:18:00 - 2024-04-23 00:08:25
İsrail'i desteklemenin yolunu keşfettiler! Rahmi Turan hem Hamas'ı hem Erdoğan'ı hedef aldı

Sözcü yazarı Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "Hamas" üzerinden hedef aldı. İsrail'i açıktan desteklemekten geri duran Turan, "Kuva-i Milliye-Hamas" benzetmesini öne sürüp, Filistin halkının özgürlüğü için savaşan Hamas'a "terör örgütü" dedi.

"Son dönemde Erdoğan’ın iki görüşü bizi çok şaşırttı." diyen Turan, "Öyle sözler söylüyor ki, bunlar günlerce konuşuluyor, tartışılıyor." ifadelerini kullandı.

İsrail'e destek vermenin yeni yolu!

Rahmi Turan Hamas ile Kuva-i Milliye'yi birbiriyle benzeten Erdoğan'ı hedefe koyarken, Filistin halkının özgürlüğü için savaşan Hamas'ı da "terör örgütü" olmakla suçladı.

"Tüm Batı dünyasının “Terörist” olarak kabul ettiği Hamas Örgütü’nü, Sayın Cumhurbaşkanı, Kuvayı Milliye’ye benzetti.

Bu yanlış bir benzetmeydi. Çünkü milli mücadelemizin ateşini yakan Kuvayı Milliye bir terör örgütü değildi.

Kuvayı Milliye, Kurtuluş Savaşı’nda, halkın gönüllülük esası üzerine kurulmuş, Türk vatanseverliği ve milliyetçi ruhu ile bir araya gelip düşmanla savaşmış birliklerdi. Kuvayı Milliye’nin vatan savunmasının dışında hiçbir amacı yoktu."

Hamas'a "terör örgütü" deyip, Erdoğan'ı Gazze davasına hassasiyeti noktasında hedef alanların iki yüzlülüğü Rahmi Turan'ın yazısında bir kez daha ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Heidelberg

BU ADAM SABATAIST YAHUDI GALIBA SECERESINI ARASTIRMAK LAZIM3 YAHUDININ SIONIZMIN S.Ö.Z.C.Ü.S.Ü OLABILIR BU TUVALET KAGIDI........ BUNLARDA MEYMENET YOK LAGIM PISLIGI AKIYOR BU WC..KAGIDINDAN ...............acik yaziyorlar ya ben de Acik söyluyorum lu lagim kagidini Eline alanin eline book bulasiyor Bu kagidda yazan in agzindan lagim Bosaliyor....bunlarin hepsi islam dus Mani kafirler...murtedler...hayir diyenlere....islamda elfazi küfrü.efali Küru okuyun iyi ögrenin....cahilce Aptalca zirvalamayin.....

ASABI

Yahu arkadaş bu iblis gebermedi geber geber Ulan Allahsız Ulan geberesin iblis geberesin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23