• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’e giden gemileri batıran Husiler’den yeni açıklama: İsrail hazır olsun!

Yeniakit Publisher
2024-09-06 02:27:00 -
İsrail’e giden gemileri batıran Husiler’den yeni açıklama: İsrail hazır olsun!

Ensarullah Hareketi'nin lideri Abdülmelik el-Husi, İsrail’e meydan okuyarak, “Düşmanların denizde benzeri görülmemiş teknolojilerle şaşırtıldığı gibi karada da şaşırtacaklarını" ve Yemenlilerin bu konuda hiçbir çabadan kaçınmayacağını” açıkladı. el-Husi, Filistin halkına destek Cuma günü Yemen halkını meydanlara çıkmaya çağırdı.

Ensarullah Hareketi’nin lideri Abdülmelik el-Husi, yaptığı açıklamayla İsrail’e meydan okurken, Filistinliler için destek çağrısında bulundu.

Gazze'ye yönelik saldırılardaki son gelişmeler ile yerel ve bölgesel gelişmelere değinen El-Husi, “Cihat unvanının alınması gerektiğini” vurgulayarak, “Düşmanların denizde benzeri görülmemiş teknolojilerle şaşırtıldığı gibi karada da şaşırtacakları” açıklamasını yaptı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kolpaçino

münafık İran tarafından beslenen Yemen kır fareesi el-Husi konuşmuş. İsrail'in saldırıları için meşruiyet kazandırıyor, batı nezdinde haklı görünmelerine sebep oluyor. Sorsan, bir drone ile İsrail'i parçalayacak. İşi gücü yalan-dolan, hile-takiyye-algı. İsrail'in değirmenine su taşıyor bu münafıklar. Olanlar, Ehl-i Sünnet Müslümanlara oluyor; İran'a veya itlerine değil.

murat

Sen önce yemendeki açlık çekenleri kurtar adi herif
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23