• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'e desteği gerginliği tırmandırıyor! Adana'da Starbucks'a silahlı saldırı

Yeniakit Publisher
2023-12-13 23:04:00 -
İsrail'e desteği gerginliği tırmandırıyor! Adana'da Starbucks'a silahlı saldırı

Gazze'de sivil yerleşim yerlerine bomba yağdıran işgalci İsrail'e destek verdiği için vatandaşlar tarafından protesto edilen Starbucks, Türkiye'de faaliyete devam ederken bugün Adana'da bir kişi, müşteriler içeride bulunduğu sırada pompalı tüfekle ateş açıp ardından iş yerini yerle bir etti.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Starbucks’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi içeride oturan vatandaşlara “Filistin’de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" dedi. Ardından şüpheli hedef gözetmeden iş yerine pompalı tüfekle defalarca ateş açtı.

Ateş açıp iş yerini dağıttı

O sırada içeride bulunan vatandaşlar, tuvaletlere ve kapalı olan alanlara saklandı. Şüpheli şahıs daha sonra içeri girerek iş yerindeki tüm eşyaları dağıttı.

Bölgeden geçen sivil bir polis, hemen müdahale ederek şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Daha sonra çok sayıda poliste olay yerine geldi. İçeride bulunan müşteriler güvenli bir şekilde tahliye edildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Yahu kardeş bırak ne yaparlarsa yapsınlar sen mi duzelteceksin içimizdeki İsraillileri.Ayrıca sana şunu söyleyeyim bu şahısların ellerinde fırsat olsun gazzedeki vicdansızlığı mumla aratirlar.Bunlarda zerre kadar din,iman,vicdan yok ki zaten.Bu yüzden yapmayın böyle şeyler bırakın kanlarinda boğulsunlar masumların.

fetösavar

devamı gelir mi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23