• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'den yahudilere görülmemiş uyarı! 'Gizleyin'

Yeniakit Publisher
2023-11-03 23:04:00 - 2023-11-03 23:58:33
İsrail'den yahudilere görülmemiş uyarı! 'Gizleyin'

İsrail'den vatandaşlarına çarpıcı bir seyahat uyarısı geldi.

İsrail Başbakanlığı Ulusal Güvenlik Merkezi ve İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın ortak açıklamasında, yurt dışına seyahat edecek yahudilere "kendinizi gizleyin" uyarısı yapıldı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle yahudilere şiddet olaylarının dünya genelinde arttığı ifade edilen açıklamada, İsraillilerden seyahatleri sırasında önlemlerini artırmaları istendi.

Açıklamada, "seyahat uyarısı olmayan ülkelerde bile seçilen destinasyonda İsrail'e yönelik protestoların ve şiddet gösterilerinin var olup olmadığının doğrulanması" için çağrı yapılarak, bu olayların, seyahat uyarısı olmayan ülkeler dahil dünyanın birçok ülkesinde gerçekleştiği vurgulandı.

Sembolleri göstermekten kaçının!

“Gösteri ve protestolardan uzak durulması, tetikte olunması ve etrafta olup bitenlere dikkat edilmesi" tavsiye edilen açıklamada, İsraillilerden, İsrail ve Yahudi sembollerini açıkça göstermekten kaçınmaları istendi.

"Ulusal Güvenlik Merkezi, bu günlerde yurt dışına seyahat etme zorunluluğunun gözden geçirilmesi çağrısında bulunuyor." denilen açıklamada, Arap ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Kafkasya ve İran'a komşu ülkeler başta olmak üzere seyahat uyarısı olan ülkelere seyahatin ertelenmesi tavsiye edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

sizin zaten başka şansınız yok...

sapkın siyonist soykırımcı-istilacı-terörist RUH HASTALARI, KENDİNİZE ÖZEL AMBLEM BULUN,ANTİSİYONİST ILIMLI YAHUDİLERİ KENDİNİZE SİPER ETMEK Hz.MUSA PEYGAMBERİN ve YAHUDİLİĞİN EMRİ OLAN "ÖLDÜRMEYECEKSİZ, ÇALMAYACAKSIN" İLKELERİNİN IRZINA GEÇEN ŞEREFSİZLER

sapkın siyonist soykırımcı-istilacı-terörist RUH HASTALARI, KENDİNİZE ÖZEL AMBLEM BULUN,ANTİSİYONİST ILIMLI YAHUDİLERİ KENDİNİZE SİPER ETMEK Hz.MUSA PEYGAMBERİN ve YAHUDİLİĞİN EMRİ OLAN "ÖLDÜRMEYECEKSİZ, ÇALMAYACAKSIN" İLKELERİNİN IRZINA GEÇEN ŞEREFSİZLERİN HİÇ BİR DİNLE-İNSANLIKLA-VİCDANLA ALAKASI OLAMAZ!!!! ANTİSİYONİSTİZ ÇOK ŞÜKÜR, AMA SİYONİSTLER GİBİ antisemitik, antiislamİST-ANTİ HUMANİST DEĞİLİZ!!!!! tüm canlılara düşman İFLAH OLMAZ RUH HASTALARININ MUTLAKA VE MUTLAKA BULUNUP TEK TEK İMHASINDAN BAŞKA ÇÖZÜM YOK!!!!! yahudi vicdanlı insanları da bu sapkın siyonist şerefsizlerden korumak-kurtarmak gerekir...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23