• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'den Biden'ın ateşkes önerisine ilk cevap!

Yeniakit Publisher
2024-05-31 23:59:00 - 2024-06-01 00:16:13
İsrail'den Biden'ın ateşkes önerisine ilk cevap!

ABD Başkanı Joe Biden’ın Gazze Şeridi’nde ateşkes anlaşmasını içeren konuşmasına siyonist İsrail'in Başbakanlık Ofisi tarafından ilk cevap verildi.

Siyonist İsrail tarafından yapılan açıklamada, "İsrail hükümeti esirlerimizin bir an önce geri dönmesi arzusunda birleşmiştir ve bu hedefe ulaşmak için çalışmaktadır." denildi.

"Başbakan, müzakere ekibine bu hedefe ulaşılması için bir taslak sunma yetkisi verdi” ifadesi kullanılan açıklamada katil Netanyahu’nun esirlerin tamamı iade edilmeden ve tüm hedeflere ulaşılmadan saldırıların sona ermeyeceği konusunda ısrar ettiği ifade edildi.

İşgalci İsrail tarafından önerilen taslağın Tel Aviv’in ilkelerini korumasına izin verdiği belirtilirken, ateşkes teklifinin Biden’ın açıkladığı teklifle aynı olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.

İsrailli ismi açıklanmayan üst düzey bir yetkili ise, “Anlaşmanın İsrail ve Hamas tarafından farklı şekillerde ele alınacağından şüphem yok ama anlaşmada ne olduğunu ve beklentilerin ne olduğunu biliyoruz” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

UTANMAZ NETANYAHU HAMAS'I BAHANE EDEREK BÜTÜN SİVİLLERİ ÖLDÜRÜYORSUN, TÜRK DEVLETİNDEN HİÇ Mİ DERS ALMIYORSUN, SINIR ÖTESİ TERÖRİSTLERLE MÜCADELESİNDE HİÇ BİR SİVİLİN BURNU BİLE KANAMADI, TERÖRİSTLER SİVİLLERİ KALKAN ETTİKLERİ HALDE ONLARI ARALARINDAN AYIRIP NASIL İMHA ETTİKLERİNİ GELİN SİZİN GİBİ VİCDAN HAİNLERE DE ÖĞRETELİM DE DAHA FAZLA MASUMLARIN AHINI ALARAK YERYÜZÜNDE DAHA FAZLA SÜRÜNMEYİNİZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23