• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’de sendikalar ayağa kalktı! Netanyahu’ya şiddetli baskı

Yeniakit Publisher
2024-09-01 18:12:00 -
İsrail’de sendikalar ayağa kalktı! Netanyahu’ya şiddetli baskı

Gazze kasabı katil Netanyahu’ya İsrail’de muhalif sesler yükselmeye başladı. İsrail’in en büyük işçi sendikası olan Histadrut'un başkanı Arnon Bar-David, rehineler için genel grev çağrısı yaptı. Sendika Gazze'de hâlâ Hamas'ın elinde bulunan İsrailli rehinelerin iadesi konusunda bir anlaşmaya varılması için hükümete baskı yapacaklarını söyledi.

Sendika başkanı İsrailli Arnon Bar-David, Gazze'de hâlâ Hamas'ın elinde bulunan İsrailli rehinelerin iadesi konusunda bir anlaşmaya varılması için Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetine baskı yapma amacıyla greve gidileceğini açıkladı.

Sendika tüm sivil çalışanları greve katılmaya çağırdı
Bar-David, İsrail'in ana hava taşımacılığı merkezi olan Ben Gurion havaalanının sabah 8'den itibaren kapalı olacağını söyledi.

Histadrut Başkanı Arnon Bar David, "Yarın sabah saat 06.00 itibarıyla İsrail ekonomisinin tamamı genel greve gidecek" dedi.

Rehineleri bir başlarına bırakmamaları gerektiğini dile getiren David, "Sarsılması gerekenleri ancak bizim müdahalemizin sarsabileceği sonucuna vardım" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Saffet

Netanyahu'nun değil esas ingiltere amerika avrupa nin anlaşmaya yanaşmasi ANLASMA sonrası ne olacagi önemli 1947 de de anlaşma olmuştu sonuç soykırım uluslar arası hukuk ceza mahkemesi bunlar gazoz ağacı israil direk urdun ve sudiarabistana saldirip isgal sonu gazzelileri buraya ev yapip buralarin zenginligine yerlestirseydi tum planlari islerdi esas burada cok buyuk hata yapti diye düşünüyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23