• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’de rehine depremi! 6 ceset ortalığı karıştırdı

Yeniakit Publisher
2024-09-02 07:49:00 -
İsrail’de rehine depremi! 6 ceset ortalığı karıştırdı

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin Refah kentinde bir tünelde 6 İsrailli esire ait cesetlerin bulunduğunu ve kimliklerini açıklaması ülkede deprem etkisine neden oldu.

Esirlerin aileleri başta olmak üzere çok sayıda gösterici, cesetlerin kimliklerinin açıklanması üzerine Rehovot kentinde bazı yolları kapattı. Rehine Aileleri Forumu tarafından yapılan açıklamada, " (İsrail Başbakanı Binyamin) Netanyahu rehineleri yüzüstü bıraktı, bu artık bir gerçek. Yarından (bugün) itibaren ülke titreyecek. Halkı ülkeyi durma noktasına getirecek bir eylem için çağrıda bulunuyoruz" denildi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise 6 İsrailli esirin cenazesinin bulmasının ardından Hamas ile anlaşma müzakerelerinin önündeki engellerden biri olarak görülen Mısır ile Gazze sınır hattındaki Philadelphi Koridoru'nda işgalin devam etmesi yönünde verilen resmi karardan dönülmesi çağrısında bulundu. Öte yandan Hamas, İsrail'i suçlayarak esirlerin hava saldırısında öldüğünü bildirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

müslüman ve kavgacı

Şehit İsmail Heniyye'nin posterini indirip Mustafa Kemalin askerleyiz diye slogan atanlar koşun koşun sizinkiler eylem yapıyor! ait olduğunuz yerde, ait olduğunuz kişilere destek verin! buralarda münafıklık yapmayın, fitne çıkarmayın.

ata

lanetli kavim..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23