• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'de alçaklık! Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e saldırıya çok sert tepki

Yeniakit Publisher
2023-06-23 01:06:00 -
İsrail'de alçaklık! Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e saldırıya çok sert tepki

Dışişleri Bakanlığı Batı Şeria’da yaşanan olaylar sonrasında yazılı açıklama yaptı. Bakanlık, açıklamada Kuran-ı Kerim’e karşı yapılan saldırıyı kınadı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Son günlerde Batı Şeria’da yeniden artan gerilimden büyük endişe duyuyoruz. Bir grup Yahudi yerleşimcinin, İsrail işgali altındaki Filistin topraklarında yer alan Urif şehrindeki bir camiye girerek kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’e yönelik gerçekleştirdikleri saldırıyı lanetliyoruz. Bu kabul edilemez nefret suçunun faillerinin en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz. Yine Batı Şeria’nın muhtelif yerlerinde yerleşimci grupların yaptıkları saldırıları ve İsrail güçlerince Filistinli bir sivilin öldürülmesini şiddetle kınıyoruz.

İşgal altındaki Filistin topraklarında Yahudi yerleşimcilerce Filistinli yerel halka, ibadethanelerine, konutlarına ve malvarlıklarına yönelik gerçekleştirilen tüm saldırıların ve İslam düşmanlığı dahil nefret suçlarının engellenmesinin İsrail Devleti’nin uluslararası hukuktan kaynaklanan bir yükümlülüğü olduğunu bir kez daha vurguluyoruz”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Bu daha başlangıç Nerede kuran a ve kurana inanan varsa ve saldırı varsa o taşın altında da yahudi parmağı vardır, Cin,Hindistan,EU söylemeye gerek yok görülüyor

engin ateş

filistin uygur türklerine karşı çini destekliyor. siz filistnli diye arap seviciliği yapıyorsunuz akit. siz türkleri sevmiyorsunuz kardeşim arap olsunda türk olmasın sizin derdiniz arap seviciliği yapmak bu kadar net olun canımı yiyin. uygur türklerinden 1000 kişi ölse haber yapmazsınız 5 tane arap eniği geberince içiniz gidiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23