• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail yalaması BBC, fosfor bombasını duyunca yayını kesti!

Yeniakit Publisher
2023-10-16 14:02:00 -

Terör devleti İsrail’in Aksa Tufanı harekatındaki rezilliğinin ardından başlattığı terör saldırılarını gizlemeye çalışan İngiliz BBC, canlı yayında bölgeden bilgileri aktaran muhabirinin fosfor bombası itirafının ardından apar topar yayını kesti.

Uluslararası Af Örgütünün Kriz Müdahale Programı, İsrail ordusunun Gazze'nin yoğun nüfuslu sivil bölgelerinde, beyaz fosforlu top mermileri kullandığını belgeleyen ikna edici kanıtlar topladı.

Örgütün Kriz Kanıt Laboratuvarı tarafından doğrulanan video ve fotolar, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana bombaladığı Gazze'de beyaz fosfor kullandığını ispatladı.

İngiliz medya kuruluşu BBC, İsrail'in Gazze'de beyaz fosfor kullandığını anlatan muhabirinin yayınını kesti.

Sunucunun bu sözlerin ardından teknik aksaklık bahanesiyle, "Tabii burada çok zor ve tehlikeli şartlarda yayın yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandığı görüldü.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) skandala ait görüntüleri paylaşıp, "Katliamı örtbas edip taraf tutmak yayın yapmak değildir. Şiddetle kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zekeriya YAPICI

Kahrolsun siyonizmin köpekleri DECCALİN p…leri, soyunuz kurusun ,müslümanın Cenab'ı Allah'ı var kanları yerde kalmayacak,Siyonizmin köpeği ABD,İNGİLTERE,FRAMSA,ALMANY,Sizinde sonunuz geldi dağılıp yıkılıp yok olacaksınız.

Bekir Kalınsazlıoğlu

Şerefsizler çoluk çocuğa karşı yasaklı silah kullanıyorlar ne ab, ne abd, ne bm gık çıkaramıyor.. sadece beyaz fosfor bombası deniliyor ama bunlar kimyasal veya biyolojik kullansa kinim haberi olur...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23