• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Türkiye Büyükelçiliği'nden Türkiye'ye hadsiz Hamas suçlaması!

Yeniakit Publisher
2023-10-15 20:14:00 - 2023-10-15 21:16:42
İsrail Türkiye Büyükelçiliği'nden Türkiye'ye hadsiz Hamas suçlaması!

İsrail Türkiye Büyükelçiliği yetkilisi Nadav Markman, meşru müdafaa hakkı kapsamında ülkesini savunan Hamas'ı hedef aldı.

Katıldığı yayında Hamas'ı hedef alan Markman, "Çok tehlikeli bir terör örgütü var karşımızda." dedi.

Türkiye'de Hamas'ın mücadelesinin desteklenmesinden dolayı üzüldüğünü ifade eden Nadav Markman, "İnsanların Hamas'ı bir özgürlük hareketiymiş gibi desteklediğini görmek beni üzüyor. Özgürlük hareketleri insanlara işkence uygulamaz, insanları sokaklarda sürüklemez, tecavüz etmez ve kafalarını kesmez, ama Hamas yapıyor." iftirasını attı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ADIYAMANLI

..... diyeceğim, ancak .... kelimesine yazık, bu saydıklarının hepsi siz insanlığını kaybetmişlerde mevcut, hele tespit et hanginiz HAMAS yiğitleri tarafından tecavüze uğramışsınız, ki asla böyle bir şey yapmaları mümkün değildir vedahi hanginizin kellesi kesilmiş, atalarınızda alim olan Abdullah b. Selama iftira atmıştır, sizlerde aynı şekilde Hamas yiğitlerine çekinmeden iftira atıyorsunuz atalarınız gibi, eeeee sürüklenmeye gelince Allah vere bu dünyada sürüklenesiniz, ama eniğiniz abd olduğu müddetçe dünyaya baş belasısınız, merak etmeyin asıl sürükleneceğiniz yer ahirettir, insan şeklinde olmana şaşırıyorum, Allah çok sabırlıdır, atalarınızdan maymun olanlara dönmediğinize hayret ediyorum

Ankaralı Ahmet

Ulan siyonist katil sürülerinin veledi. Sen Filistin'i 1947 yılından beri gasp ediyorsun. Çoluk,çocuk, yaşlı kadın demeden öldürüyorsun. Filistinlilerin devlet kurma haklarını Birleşmiş Milletler kararlarına rağmen ellerinden alıyorsun. Hamas kendi halkını savununca terörist oluyor, ama sizin gibi katilleri gözü kapalı alçakça destekleyen Amerika, İngiltere,Fransa, Almanya ve İtalya terörist olmuyor öyle mi? Defol git ülkemizden senin gibi yalanca ve iftiracı katil istemiyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23