• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Suriye'ye saldırdı

Yeniakit Publisher
2023-10-22 09:30:00 -
İsrail Suriye'ye saldırdı

Ekim ayının başından beri Orta Doğu'da sular durulmazken, bugün İsrail, Suriye'de havalimanlarını hedef aldı.

Orta Doğu’da sular durulmazken, bugün endişe yaratan bir açıklama Suriye devlet medyasından geldi…

 

Suriye devlet ajansı Sana, Suriye Ulaştırma Bakanlığı’nın açıklamalarını yayınladı. Yapılan açıklamada, İsrail’in Şam ve Halep’teki havalimanlarını hedef aldığı ve bu havalimanlarının hizmete kapatıldığı aktarıldı.

İsrail’in saldırısında sabahın erken saatlerinde havalimanlarına saldırı düzenlendiği belirtilirken bir sivil havalimanı çalışanının yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Ajansın “son dakika” ibaresiyle servis ettiği haberde, “İsrail’in apaçık saldırıları dolayısıyla havalimanlarımızda çalışmalar durmuştur” denildi. Suriyeli yetkililer havalimanlarını kullanacak yolcuların biletlerini aldıkları kurumlarla iletişime geçmeleri istendi.

Havalimanlarına yönelik saldırı dolayısıyla uçakların Lazkiye Havalimanı’na yönlendirildiği belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

BoB'un Rusya ayagi Putindir... Ayni zamanda GKRY Güney Kibris Rum Yonetimi Ile de i$ ceviriyorlar Kibris'da. Asad da bunlari kurtaricisi saniyor.Denize Dü$en yilana satilir. Satilir yani bilincli bir ifade.. Hani o yillar önce Suriye'de Rus savas jetinin dü$sürülmesi, akabinde Istanbul 'da Rus Büyükelcinin sanat galerisinde Öldürülmesi filan onlar hep Al Kaida Ile baglantili.. Bir ritueller zinciri yani.. Sonra Türk askeri geldi Suriye'de düzen saglandi.. Bu sefer dediler bizim icisldrimize mudahela, yahu ici disi mi kalmi$. En uzun kara Siniri olan kom$umuz 12yili bitmis sava$in...

siyasi analizci

kaç senedir reis sana her türlü desteği verip hem pkk yı hem abdyi hemde geleceği görüp bu soruspunun çocukları İTrailin Suriye ve bütün bölgeden kazıyıp atmak için çok çabaladı senin eşşek kafan ayak diredi kiritti şimdi senide Filistine çevirecekler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23