• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail, sel plânını Kur’an ayetiyle duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-12-08 10:30:00 -
İsrail, sel plânını Kur’an ayetiyle duyurdu

Gazze’ye yönelik soykırım saldırılarını sürdürüp, dün onlarca insanı katleden siyonistler, Gazze’deki tünellere deniz suyu basma planını attığı broşürle adeta ilan etti.

Tahsin Han

Siyonistler dün, Gazze’de Kur’an-ı Kerim ayetleriyle ‘sel’ uyarısı içeren broşürler attı. Nuh hikayesindeki ayetin Han Yunus’un üzerine atılması, İsrail’in Gazze’nin tünel ağlarına deniz suyu basmayı planladığı yönündeki haberleri adeta doğruladı.

İsrail ordusu, Gazze’de kuşatmaya alınan Han Yunus’taki halkın üzerine “selin zalimleri yakalayacağı” konusunda uyarıda bulunan Kur’an ayetlerinin yer aldığı broşürler attı. Han Yunus şehrinde çekilen video görüntülerinde, İsrail savaş uçakları tarafından gökten binlerce kağıt parçasının atıldığı görülüyor. Kağıtların üzerine Kur’an’dan bir ayet basılmıştı: “Onlar zalimlikte ısrar ederken tufan onlara yetişti.”

Hz. Nuh’un hikâyesine atıfta bulunuluyor

Davut Yıldızı sembolü ve İsrail ordusu logosunun yanında yer alan metinde, “Tanrı, zalimleri tüm dünyayı kaplayan bir tufanla cezalandırmaktadır” ifadeleri yer alıyor. Kur’an’ın İsrailliler tarafından bu şekilde kullanılması Filistinlileri kızdırdı. Um Şadi Ebu el-Tarabeesh adlı kadın “Zalim olan biz değil, İsrail’dir. Sivillere, masum vatandaşlara ve savunmasız çocuklara zarar veren onlar. Silahımız yok, terörist değiliz ve kötü bir şey yapmıyoruz. İsrail bununla ne amaçlıyor” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yusuf

Bi ismi Allahi elrahmani elrahiymi Allah'ın izniyle inşa Allah neml süresi 65.ayeti günde onlarca defa okumaya çalışalım.Bu ayet inşae Ellah insanın düşüncelerini canlandırıyor.Zihnini daha aktif bir hâle getiriyor İnsanları selamete çıkaracak, zihnini daha aktif hâle getirecek, ruhunu inkişaf ettirecek ayet bu ayettir inşaAllah El-Neml #27_65 قل لا يعلم من في السمٰوٰت والأرض الغيب إلا الله De ki :Bilemez Göklerde ve yerdeki kimseler Gaybı Ancak Ellah Her ayetin ilk ve son kelimelerini Allah'ın izniyle ikişer defa okuyalım Bu videoda neden her ayetin ilk ve son kelimelerini ikişer defa okumamız gerektiğini açıkladım Elhamdü lillah bu teknik;Allah ın yardımı ve Yusuf a.s. ın gördüğü secde rüyasının te'vili dir إذا جاء نصر الله والفتح Her ayetin ilk ve son kelimelerini Allah'ın izniyle ikişer defa okuyalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23