• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Savunma Bakanlığı'ndan İran açıklaması! 'Saldırı planlarını onayladık'

Yeniakit Publisher
2024-04-14 21:37:00 - 2024-04-14 21:45:39
İsrail Savunma Bakanlığı'ndan İran açıklaması! 'Saldırı planlarını onayladık'

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, İran'a verilecek karşılığa ilişkin açıklamada bulundu.

İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze saldırılarından sonra gözler İsrailli yetkililere çevrildi.

İran'a verilecek karşılığa ilişkin açıklamada bulunan İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, "Son birkaç saatte değerlendirmeler yaptık, savunma ve saldırı planlarını onayladık" dedi.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Hagari, İran’ın İsrail'e yaklaşık 350 füze ve İHA ile saldırdığını aktararak, saldırının toplam 60 ton patlayıcı içerdiğini ve bunun büyük bir hasara yol açabileceğini söyledi.

İran’a verilecek karşılığa değinen Hagari,"Saldırı planlarını onayladık" demekle yetinerek detayları açıklamadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Müslümanlar

100 senedir zalimce katlediliyor , asrın katili terör bütün İslam cografyasinda .terörist başı israil ve yahudiler ,para ve güç onlarda istediği yerde katliam yapabiliyor,yaptirabiliyor . amerika israilin , yahudilerin ve ingiltere nin terör örgütü,erikanin şeyi fakir siyahileri,mahkumları,yada dünyanın değişik yerlerinden topladığı İslam ve Allah düşmanları teroristler ile saldırıyor parada güçte onlarda İslam coğrafyasında heryerde terör, zulüm, ölüm ve fakru zaruret var. Her yerde kâfirin parası ve kanunları hakim . Evet Kur'an ı Kerim'de Yahudilerin filistinlileri yurtlarından süreceği, Filistinli ve Gazze li müslümanlara zulüm yapacağı ,katledeceği bakara suresi,Ali İmran süresi ve bir çok sürede bahseder yahudilerin kafirliklerinden ve zalimliklerinden. Akibetlerinide anlatıyor. Zulüm ile abad olunmaz . Allah yarına bırakır yanına bırakmaz zalimin kâfirin ettiği zulmü.Allah'ın Kuran'da buyurdugu gibi kâfirlere ve zalimlere küfrünü artırmaları için mühlet verir. Sonra hem bu dünyada hem ahirette cezalandırılacaklardır.Allah yeryüzüne Salih,muttaki, mümin kullarını varis kilacagi nıda yazıyor yakın eyle Rabbimiz . Yardım eyle Rabbimiz.

Celalettin

Yine bir tiyatro iran- abd- israil
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23