• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail sahada kaybedince psikolojik savaşa başladı! Herzog ülkeden kaçan halkına bu sözlerle seslendi

Yeniakit Publisher
2023-10-08 23:58:00 - 2023-10-08 23:59:24
İsrail sahada kaybedince psikolojik savaşa başladı! Herzog ülkeden kaçan halkına bu sözlerle seslendi

Kassam Tugayları tarafından hayatlarının şokunu yaşayan İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, psikolojik savaşa başladı. Havalimanlarına koşan İsrail halkına Hamas’ın saldırıları karşısında ulusal birlik çağrısında bulunarak, “İsrail bu sefer de kazanacak” dedi.

Kassam Tugayları tarafından 'Aksa Tufanı' operasyonu ile sarsılan İsrail, Gazze'de sivillere yönelik saldırılar gerçekleştirirken, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, ulusa seslendi. Herzog konuşmasında, ülkelerinden kaçmayı tercih eden İsrail halkına Hamas’ın saldırıları karşısında ulusal birlik çağrısında bulunarak, “Bu kahramanlık ruhunu ve bu birlikteliği koruyalım. Bu bizim en güçlü silahımızdır" dedi.

"Bu savaş bir anda bitmeyecek"

Umutsuzluğa kapılmadan düşmana karşılık verilmesi gerektiğini vurgulayan Herzog, “Bu savaş bir anda bitmeyecek. Düşmanlarımız psikolojik savaşa çaba harcıyorlar” ifadelerini kullanarak, İsrail halkından Hamas'a hizmet eden söylentiler yaymaktan kaçınmalarını ve ordudan gelen emirlere uymalarını istedi.

"Başka seçeneğimiz yok" 

Herzog, "Burada tartışılmaz bir gerçek var: İsrail bu sefer de kazanacak. Başka seçeneğimiz yok" ifadelerini kullanarak, “Topraklarımız üzerindeki varlığımızı yeniden inşa edip teyit edeceğiz” dedi.

İsrail ile ABD arasındaki güçlü bağa vurgu yapan Herzog, İsrail'in bağımsızlığı için savaşanlara şükranlarını sundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

İsrail Cumhurbaşkanı kaçan halkına seslenme yerine yaptıkları uluslararası haksızlıklarını düzeltmiş olsaydı, bugün yaşadıklarını yaşamazdı, İsrail'în bugün yaşadıklarının temelinde yatan yanlışlıkları, gerçekleşmesi mümkün olmayan HAYALLERİDİR, İŞGALLERİDİR, ZORLA ELDE ETTİKLERİ TOPRAK GASPLARIDIR, bu yanlışlıklara devam etmelerinin sonuçlarını yaşıyor, suçlu İsrail'i yöneten siyasilerdir.

YORUM

HERZOK NE HERZE YİYİYORSUN ARTIK AKLINI BAŞINA AL VE SENDE KAÇ EĞER RAHAT ETMEK İSTİYORSANIZ DÜNYA ÜZERİNDE O PİS YAHUDİ ZİHNİYETİNİ BIRAKIP ALLAHIN LANETİNDEN KURTULMAK İÇİN ALLAHIN DİNİ İSLAMA GELİN BUGÜN OLMASA YARIN İŞİNİZ BİTİRİLECEK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23