• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Rum Ortodoks kilisesi Saint Porphyrius'u vurdu!

Yeniakit Publisher
2023-10-19 23:39:00 - 2023-10-20 01:18:07
İsrail Rum Ortodoks kilisesi Saint Porphyrius'u vurdu!

İsrail Gazze şeridinde bulunan Rum Ortodoks kilisesi Saint Porphyrius’a hava saldırısı düzenledi.

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze'de Rum Ortodoks Kilisesi'ni hedef aldığını duyurdu.

Yerinden edilen yüzlerce Filistinlinin sığındığı kilisede İsrail saldırısı sonucu çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı aktarıldı.

Bir kız çocuğu hayatını kaybetti!

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail'in Gazze kentinin güneyindeki Ez-Zeytun Mahallesi'nde bulunan tarihi Aziz Porphyrius Rum Ortodoks Kilisesi'ne düzenlediği saldırıda 1 kız çocuğu hayatını kaybetti.

Saldırıda tarihi kilisede ciddi hasar meydana gelirken, kilisenin yakınında bulunan bir bina da yıkıldı.

Kudüs'teki Anglikan Kilisesi'ne bağlı Aziz Porphyrius Rum Ortodoks Kilisesi, İsrail'in 17 Ekim'de bombaladığı ve yüzlerce kişinin ölümüne yol açtığı El-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaklaşık 250 metre mesafede yer alıyor.

İsrail'in saldırdığı bölgede yaklaşık 1000 Hristiyan'ın yaşadığı ve evi yıkılanların korunmak için kiliseye ve ona bağlı binalara sığındığı biliniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hakan

rusyanın tutum ve açıklamalarına misilleme.

Siyasi sapkin siyonizm GERCEK EMPERYALIZM VE YEGANE ORGANIZE YAKIN SOYKIRIM/ISGAL/EGEMENLIK TEHDIDIR.... FILISTIN/ARZI MEVUD/VAAD EDILMIS TOPRAKKAR SAPKINLUGINA MARUZ YAKIN BÖLGE VE TURKIYE/TUM DUNYA DEVLETLERI/INSANLIK ICIN!!!!

Sapkin siyonistler SAPKIN SIYASI SIYONIZM IDEOLOJINE HASHASI/FEDAI GIBI BAGLI RUH HASTALARI CANILERDIR!!! Beker yapabikecekleri ve nasil kuresel organize destekli olabilceklerini DUNYA GORUYOR....YASANANLAR DUNYANUN YADAYACAKLARININ SADECE FRAGMANIDIR, DEMOSUDUR....bolgedeki-tum dunyadaki TUM KANLI DARBELER-TUM CESITLI TEROR-TUM KARAPARA-FINANS-MEDYA--TUM SOSYAL MEDYA MECRALARI-SANAT/MODA/FILM/SILAH SANAYI VS SAPKIN SIYONIST DUNYA ISGALCISI VE SOYKIRIMCISI SIYASI SOYKIRIMCILARIN ELINDEDIR....TUM ULKEKERDE FAALDIRLER...TUM DINLERE VE DINLER TARIHINE DUSMANDIRKAR, HITLERE RAHMET OKUTACAK ARİ IRKCI VE SOYKIRIMCI ZALIMDIR....tum dunya muskumanlari ve tum insanlik sirada siz varsiniz BIRLESIN VE KURAKSIZ/VICDANSIZ/RUH HASTSSI SAPKIN KURESEL ORGANIZE OLMUS CANAVARI BIRLIKTE YOKEDELIM!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23