• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail medyası, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nu bakın nasıl kıyasladı! Dikkat çeken ifadeler

Yeniakit Publisher
2023-05-14 15:32:00 -
İsrail medyası, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nu bakın nasıl kıyasladı! Dikkat çeken ifadeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kıyaslayan The Jerusalem Post, "Batılı ülkeler büyük bir dikkatle seçim sonuçlarını bekliyor." dedi.

İsrail merkezli The Jerusalem Post Gazetesi'nde 14 Mayıs 2023 seçimlerine ilişkin dikkat çeken bir analiz yer aldı. Söz konusu yayın organında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu kıyaslandı. Bu doğrultuda Erdoğan'ın bağımsız bir dış politika için uğraştığı kaydedilirken Kılıçdaroğlu için ise "Türkiye için daha ılımlı ve yeni bir rota çizebilir." denildi.

The Jerusalem Post Gazetesi'nde yer alan ifadeler şu şekilde:

"Erdoğan liderliğindeki Ankara, bağımsız bir dış politika çizmek zorunda olduğuna inanıyor ve iktidarda olduğu sürece bunu uygulamaya çalıştı. 

Parçalanmış bir muhalefet yapısının adayı olan Kılıçdaroğlu, Türkiye için daha ılımlı ve yeni bir rota çizebilir. Batılı ülkeler büyük bir dikkatle seçim sonuçlarını bekliyor."

KAYNAK: HABER7

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rezilis Srail

Katil ve Teröristlerden daha baska bir Yorum beklenirmi? Erdogansiz Türkiye islerine geliyor! Kilicdaroglunu secenler Türkiyenin yüz karasi!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23