• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail İran askerlerini öldürdü

Yeniakit Publisher
2023-12-02 16:09:00 -
İsrail İran askerlerini öldürdü

İran, İsrail'in Suriye'ye saldırısında 2 Devrim Muhafızları Ordusu mensubunun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Devrim Muhafızları Ordusu'nun yazılı açıklamasında, Suriye’de Muhammed Ali Atayi Şurçe ve Penah Takizade adlı iki ordu mensubunun İsrail saldırısında öldürüldüğü bildirildi.

Saldırıda hayatını kaybeden iki Devrim Muhafızları Ordusu askerinin "askeri danışman" olarak Suriye'de bulunduğu kaydedildi.

İran, Suriye'de bulunan Devrim Muhafızları Ordusu mensuplarını "askeri danışman" olarak nitelendiriyor.

Şam yönetiminin haber ajansı SANA, İsrail güçlerinin sabaha karşı başkent Şam yakınlarına hava saldırısı düzenlediğini duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmedim

İran hiçbir şey yapmaz. Trump bile ABD İle İran arasında ( danışıklı -dövüş) var demedi mi? İran bu sözlere ne tepki gösterdi? Hiç.. Hamas'ın silahlı kanadı Siyonist İsrail'in acımasız ve korkak askerlerine kök söktürüyor. İran "ne şiş yansın- ne kebap" politikası nedeniyle, İsrail'i bir defa olsun şiddetle kınayamadı..(Lübnan hizbullahı da aynı durumda) çok yazık...

Mustafa

Senin ne işin var orada? Sana niye kimse hesap sormuyor..? Biz pkk avlıyoruz, ala dağda ki it ürüyor da, sen her yerde Müslümanı nasıl katlediyon..? Niye ses yok kâfir dostlarından..? Nasıl Cirit atıyorsun her yerde..?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23