• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Filistin savaşında facebook tarafını seçti! Bakın ne yaptılar..

Yeniakit Publisher
2014-07-11 06:31:00 - 2014-07-11 07:28:09

İşgalci Terörist İsrail, masum Gazze halkını bombalamaya devam ederken Zalim Siyonistler'e bir destek de sosyal medya kuruluşu facebooktan geldi.

YENİAKİT.COM.TR - Terör Üssü İsrail'in geçen hafta başlattığı Gazze hava saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Dün gece de Gazze'de birçok noktayı hedef alan Siyonist güçler, masum insanlara zarar verip İslam alemine Ramazan'ı zehir etme gayretinden geri durmadılar.

Batılı devletlerin ve İslam ülkelerindeki kukla yönetimlerin bu zulme sessiz kalması tepki çekerken, Siyonist Rejim'in hain emellerine hizmet eden kuruluşların sayısında da artış gözleniyor.

Siyonistten taraf olan kuruluşların başında facebook adlı sosyal medya platformu geliyor. Milyonlarca kullanıcısı olan fakat küresel güçlerin emrinde bir piyon olarak varlığını sürdüren facebook, Terör Devleti İsrail ile Müslüman Gazze arasındaki çekişmede de tarafını seçti ve zalimlerin safında yer aldığını bir kere daha tescilledi.

Yahudiler başta olmak üzere diğer inanç(sızlık) mensuplarına 'sınırsız özgürlük' tanıyan facebook yönetimi, söz konusu Müslümanlar olduğunda ise ayrımcılıktan bir an olsun vazgeçmiyor.

Filistin'de yaşanan gelişmeleri sosyal medya kanalıyla insanlara ulaştırmaya çalışan duyarlı sayfa ve grupları engelleyen ve bu platformların paylaşımlarını kaldıran facebook, Siyonist Yahudileri gözetmeye devam ederken, Müslümanlara yapılan zulme destek vermeyi de sürdürüyor.


ERDOĞAN'A ÖYLE NETANYAHU'YA BÖYLE!

Öte yandan, Başbakan Tayyip Erdoğan'a hakaret eden ve her türlü çirkin yakıştırmayı yapan sayfalara bünyesinde yer verip özgürlük tanıyan facebook, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ise eleştirilmesine dahi müsaade etmiyor. Terörist İsrail'in Gazze'ye saldırılarını üyelerine aktaran ve olayları Müslüman gözüyle değerlendiren sayfa ve gruplara dün gece operasyon gerçekleştiren facebook yönetimi, sayfa yöneticisi duyarlı Müslümanlara ise bir uyarı göndererek gözdağı verdi.

"SIĞINAĞA KAÇAN ÖDLEK NETANYAHU!"

Gazetemiz okuyucularınca açılan facebook.com/akitgazetem linkli hayran sayfasında Kudüs Media kaynaklı olarak kullanılan bir "son dakika" haberinin dün gece yayından kaldırılması, facebook'un çifte standardının son örneği oldu. Yayından kaldırılan paylaşımda Siyonist Başbakan'ın, "zor ve karmakarışık bir savaş ile karşı karşıyayız" şeklindeki açıklaması, "Sığınağa kaçan ödlek Netanyahu" sunumuyla verilmişti. Sayfa yöneticilerine gözdağı şeklinde bir uyarı gönderen facebook, benzer paylaşımların devam etmesi durumunda sayfa ve profillerinin kapatılacağı tehdidinde de bulundu. İşte o uyarı:


"YAHUDİLER ÖDLEKTİR!.."

Facebook'un bu ayrımcı ve Siyonistten yana olan tutumu yoğun tepki alırken; engellenen içerik, Yahudilerin "korkak, ürkek ve ödlek" olduğu gerçeğinin de yeniden hatırlanmasına vesile oldu. İlahiyatçı Yazar Nureddin Yıldız ise "Yahudiler Ödlektir" başlıklı bir sohbetinde bu gerçeği ikrar edip Yahudiler ile onların işbirlikçilerinin 'ödlekliğini' tüm çıplaklığıyla deşifre etmişti.

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23