• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İsraf' diyenler musluğu açtı! Burcu Köksal’a yepyeni makam odası, yandaşa belediye kasasından bilet

Yeniakit Publisher
2024-04-28 11:55:00 -
'İsraf' diyenler musluğu açtı! Burcu Köksal’a yepyeni makam odası, yandaşa belediye kasasından bilet

Seçim sürecinde israf edebiyatı yapan CHP’liler, paraları boşa akıtmada başı çekiyor!.. Göreve geldikten sonra ilk iş makam odasını baştan sona yıktırıp yeniden yaptıran CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şimdi de yandaşlara bedava maç bileti dağıtıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, ligin 37. haftasında evinde Bucaspor 1928'i konuk edecek.

Afyonspor'un Ankara Demirspor'u 3-0 ile geçtiği maçta da biletleri satın alan Köksal, Buca maçı için de biletlere belediye kasasından binlerce lira para harcadı.

Afyon taraftarlarının gözünü boyamak için biletleri satın alan Köksal, belediye kasasındaki paraları görev tanımında olmadığı halde maç biletlerine saçıyor!..

Makam odasını yıktırdı

2011 yılında inşa edilen belediye hizmet binasındaki makam odasını beğenmeyen CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, makam odasını komple tadilata sokmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Diken

Oduna eşşeğe terliğe dışkıya oy veren gavur vatandaşlar ve üç kuruşa değerlerini dinini imanını müslümanlığını satan münafıklar iyi ile kötüyü kıyaslıyamıyor zeka hafıza sıfır bu tiplerden memlekete ne hayır beklenir ki

BÖLÜCÜ dem-pkk ya kapıları kapatıp, YIKICI İSRAF FAALİYETLERİNİ İÇERİDEN YAPMAK tam da chpkk ya yakışırdı....KAMU PARASININ HER KURUŞUNIUN HESABI SORULMALI DEVLET UYUMASIN parti farketmez tüm haramiler kusturulsun

...............
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23