• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İspanya'dan İran çıkışı: İran'a yaptırım planlayan AB'ye tepki... İkiyüzlülük deyip anlattı, verdi veriştirdi

Yeniakit Publisher
2024-04-18 22:38:00 - 2024-04-18 22:43:12
İspanya'dan İran çıkışı: İran'a yaptırım planlayan AB'ye tepki... İkiyüzlülük deyip anlattı, verdi veriştirdi

İspanya'daki muhalefet partisi Podemos'un lideri İone Belarra, İsrail'e yönelik saldırılarla ilgili olarak Avrupa Birliği'nin (AB) İran'a karşı alacağı yeni yaptırımlara ilişkin kararlarını eleştirdi. Belarra, AB'nin bu kararlarıyla ikiyüzlülük yaptığını söyledi.

Belarra, X hesabından, "AB, İsrail'e saldırılarından dolayı İran'a yaptırımlar uygulayacak. Aynı AB, 30 binden fazla masum kurbanın ardından bile Netanyahu'ya karşı herhangi bir yaptırım uygulayamadı. Avrupa ikiyüzlülükle böyle öldürüyor." ifadelerini kullandı.

İspanya'da, Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı İsrail hükümetini en fazla eleştiren siyasi parti olan Podemos'un lideri Belarra, geçen hafta Meclis'te yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıda sivil yardım kuruluşu World Central Kitchen'da görevli 7 çalışanın öldürülmesi olayını hatırlatmıştı.

'6 aydır kız ve erkek çocukları açlıktan ölüme terk ediyorlar'

Belarra, şunları kaydetmişti:

"Çoğumuzun 6 aydır gördüklerini görmeleri ve insanların gözlerini açmaya başlaması için Avusturya veya Britanya pasaportlu olan insanların öldürülmesi oldukça üzücü ve son derece ırkçı bir durum. 6 aydır sivil halkın üzerine bomba atıyorlar. 6 aydır kız ve erkek çocukları açlıktan ölüme terk ediyorlar. Ve her şeyi gördüğümüzü sanmışken bir de bakıyoruz ki İsrail tüm kırmızı çizgileri çiğneyip, insanlık dehşetinde birincilik pozisyonu için Nazizm ile yarışıyor."

{relation id:1845961 slug:'2024-yilinin-en-etkili-uluslararasi-basin-fotografi-onun-aci-gunu-1-yil-sonra-filistinin-sembolu-haline-geld

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunları

Yüce Allahhım İşgalci vatansız soysuz Sömürgeci Amarikayı Yahudi israyili İngiltereyi Fıransayı Almanyayı kanadayı çini Rusyayı indisdanı Yunanistanı Rumistanı Bulgaristanı İtalyayı İspanyayı Filladiyayı kısacası yer yüzündeki Tüm kafirleri kefereleri firavunları Haçlı Tohumlarını Zalimleri katilleri Terörtlerin Soysuzların Soyunu Kurut Amin ya kahar isminle kahru paramparça Et cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin Amin

Hüso

Müslüman geçinen ülkeler, İspanya mı müslüman sizmi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23