• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İspanya Başbakanı kararını verdi! İsrail açıklamasından sonra başına gelmeyen kalmadı

Yeniakit Publisher
2024-04-29 13:31:00 - 2024-04-29 13:57:35
İspanya Başbakanı kararını verdi! İsrail açıklamasından sonra başına gelmeyen kalmadı

İspanya Başbakanı Pedro Sánchez, geleceğiyle ilgili beş gün süren spekülasyonların ardından İspanya'nın lideri olarak kalacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Pedro Sánchez, bir mahkemenin yolsuzluk iddiaları nedeniyle eşi hakkında ilk soruşturma başlatmasının ardından tüm resmi görüşmeleri iptal ettiğini duyurdu.

İddiaları sağcı medyanın düzenlediği taciz kampanyası olarak nitelendirdi.

Geçen hafta başbakan olarak görevine devam etmeye değip değmeyeceğini düşünmek için görevine ara verme kararı, kendi Sosyalist Partisinden (PSOE) insanlar için bile sürpriz oldu.

Sánchez'in eşi Begoña Gómez'e yönelik suçlamalar, aşırı sağla bağlantılı Miguel Bernad adlı bir adamın liderliğindeki Manos Limpias (Temiz Eller) örgütü tarafından kendisine yöneltildi.

Perşembe günü, Madrid savcısı soruşturmanın delil yetersizliğinden rafa kaldırılması yönünde çağrıda bulundu. Manos Limpias ayrıca iddiaların çevrimiçi gazete haberlerine dayanması nedeniyle yanlış olabileceğini de kabul etti; bunlardan birinin yanlış olduğu zaten kanıtlanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Yolun açık olsun inşallah kardeşim

Leyl....

Buradan bir kaniya varmak gerekirse, bilin ki Nerde a$iri Sag var Sionizm Ile beraber.. Ama bunu dini butun, mutrdeyyin kesim icin yazmiyorum.. Milliyetci lik kisvesindeki fitneciler icin yaziyorum!! Bkz Almanya'daki sag AfD, Yunanistadaki sag Altin $afak Partisi, Italyadaki Sag parti, Fransa'nin sagi efendim daha ne kadar ornek sayabilirim.. Hatta Ingiltere ve Irlanda gibi ulkelerin ve hatta Isvicre gibi etliyi, sütluye kari$tirmayin (bu deyimi Ayrica Seviyorum) tarafsiz 1 ulkenin bile a$iri Sagi vardir ve insan Liga fitna dolmak amaciyla Sionist, Evangelistlerden fonlanir!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23