• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Saymaz'dan bomba iddia! CHP'de yarın bu olacak

Yeniakit Publisher
2023-06-03 11:32:00 - 2023-06-03 17:44:52
İsmail Saymaz'dan bomba iddia! CHP'de yarın bu olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MYK üyelerinin istifa etmesinin ardından önceki gün Genel Merkez’de bir araya geldi. Önceki günkü görüşmenin ardından kamuoyuna bilgi verilmedi. Bu gelişme güncelliğini korurken, Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu’nun yeniden bir araya geleceği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı seçiminin sona ermesinin ardından CHP Genel Merkezi’ndeki hareketlilik devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MYK üyelerinin istifa etmesinin ardından önceki gün Genel Merkez’de bir araya geldi. Önceki günkü görüşmenin ardından kamuoyuna bilgi verilmedi.

Bu gelişme güncelliğini korurken, Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu’nun yeniden bir araya geleceği iddia edildi.

CHP'ye yakın gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun bu pazar günü yeniden görüşeceği belirtiliyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında yapılması beklenen görüşmeye ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

CHP BU KAFA YAPISIYLA ASLA IKTIDAR OLAMAZ HALKI HAKIR GORUP KOYUN SURUSU DIYE ALAY EDEREK BIR YERE VARAMAZLA R GONULLERI FETEDEN RECEP TAYYIP ERDOGAN VE DEGERLI EKIBI OLDUGU SURECE HEP KAYBEDECEKTIRLER MUHALEFET GOREVLERINI YERINE GETIRMEDIGI MUDDETCE HRP ARKA PLANDA KALACAKLARDIR BASKALARININ IPIYLE KUYUYA GIRDIKLERI SURECE ASLA KUYUDAN CIKAMAYACAKLAR IKDIDARIN DOGRULARINI DESTEKLEYIP YANLISLARINI IKAZ ETMEDIGI MUDDETCE VE MILLI KONULARDA IKTIDARIN YANINDA YER ALMAYIP ELESTIRI DOZUNU ARTIRDIGI MUDDETCE ASLA IKDIDAR OLAMAZLAR RANT PESINDE KOSTUKLARI MAZLUMLARIN HAKLARINI BELEDIYELERI GASP ETTIGI MUDDETCE BU HALK HER ZAMAN GONUL ADAMLARINA OY VERECEKTIR SAYIN KEMAL KILICTAROGLU BU ISLER IDOOLOJIK LAFLARLAN OLMUYOR DURUMLARINIZI IYI ANALIZ EDIN BELEDIYELERINIZDE ICRAAT YAPARAK GONUL KAZANIN HEYKEL DIKEREK FESTIVAL YAPARAK HIZMET ICIN HARCAYACAGINIZ PARALARI BIR GECEDE BIRILERINE VERMEKLE ASLA VE ASLA IKTIDAR OLAMAZSINIZ

Revah Fatıma

Pakistan,Afganistan'ın kurtuluş savaşı sırasında verdiği altınlar, paralarla kurdukları iş bankasini sömürmek tek amaçları..Siyaset bahane .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23