• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Saymaz ve Halk TV buradan da canlı yayın yapacak mı? Jakuzi iftirasını bırak CHP’nin Büyükçekmece sarayına bak

Yeniakit Publisher
2024-04-17 11:33:00 - 2024-04-17 11:55:42

Sancaktepe Belediyesi’nde aç kurtlar gibi HALK TV ile birlikte canlı yayında sözde ‘jakuzi’ arayan İsmail Saymaz, Büyükçekmece Belediye Sarayı için 3 maymunu oynuyor. Sahte jakuzi fotoğrafı ile saray yavrusu denilen Sancaktepe Belediyesi'nin aksine gerçek saray yavrusunun ise CHP'li Büyükçekmece Belediyesi olduğu ifşa oldu

Sancaktepe Belediyesi'nde HALK TV ile yapılan canlı yayında, İsmail Saymaz'ın sözde "jakuzi" araması, gündem olmuştu. İsmail Saymaz'ın ise 3 maymunu oynadığı Büyükçekmece Belediye Sarayı için de eleştiriler gündeme geldi. Jakuzi iddiasıyla ilgili sahte bir fotoğraf ortaya çıkarken, gerçek saray yavrusunun ise şatafat ve lüksten taviz verilmeyen CHP'li Büyükçekmece Belediyesi olduğu ifşa edildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı CHP'li Alper Yeğin beraberinde İsmail Saymaz ile birlikte tarihi bir ahlaksızlığa imza atmıştı. Şimdi ise aynı performansı Büyükçekmece Belediye Sarayı için göstermesi beklenen İsmail Saymaz’ın buradan canlı yayın yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

Büyükçekmece Belediyesi için bol keseden harcayanları haber yapamayan Sözcü Gazetesi, Sancaktepe Belediyesi'ndeki iftirayı manşetine taşıdı.

Ne olmuştu?

İsmail Saymaz’ın salyalarını akıtarak yayınladığı jakuzi denilen yerde mütevazi duşakabin çıktı ve belediyeye saray yavrusu denilmişti.

Gerçek saray yavrusunun ise CHP'li Büyükçekmece Belediyesi olduğu ifşa oldu

İşte Büyükçekmece Belediyesi’nin makam odası; 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref

Çekmece ile ilgilide eleştiri yaptı.Helal olsun,hem nalına hem mıhına....

Millet

Kabahat kimde adamlar her pisliği yapıyor sonuç ne hiç olmamış yapılmamış gibi göğüsleri kabara kabara halk içinde geziyorlar davul hükümetin boynunda tokmak muhalefetin elinde onlar vurdukça ses geliyor koca iktidar eli kolu bağlı çaresiz duruyor çanta dolu paraları dağı halka anlatamadı muhalefetin hiç bir belediyeleri elle tutulur icraatları yok chp yerel seçimlerde birinci parti çikiyor tüm kamuoyu muhalefete çalişiyor chp demle yattı demle kalktı ortak belediyeleri kazandılar halen chp genel başkanı tek başımıza kazandık diyor bunu dahi hükümet seçmenine empoze edemedi yanı anlatamadı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23