• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Saymaz, Pür dikkat…

Yeniakit Publisher
2024-01-25 14:07:00 - 2024-01-25 14:08:40

İstanbul'a uygulayacağı projeleri anlatmak için kameralar karşısına geçen İBB Başkan adayı Murat Kurum'u, CHP medyasına yakın isimler de takip etti.

Türkiye'de yerel seçimlere sayılı günler kaldı...

31 Mart'ta yapılacak seçimler için siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı.

Seçimlerin en güçlü isimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum da çalışmalarına devam ediyor.

Murat Kurum, bugün Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu toplantısıyla devasa projelerini açıklamak için Haliç Kongre Merkezi’nde partililerin ve basın mensuplarının karşısına geçti.

Mega projeler anlatıldı

Toplantıda projelerini 10 alt başlıkta duyuran Kurum, kentsel dönüşümden trafik sorununun çözümüne, ulaşımdan sosyal belediyecilik ve turizme kadar hayata geçirilmesi planlanan vaatlerini tek tek açıkladı.

Basından sürpriz isimler...

Murat Kurum'un toplantısına CHP'ye yakın medyadan da büyük ilgili vardı.

O isimlerden biri de gazeteci İsmail Saymaz...

Murat Kurum'un projelerini büyük bir dikkatle dinleyen Saymaz'ın o anki görüntüleri de büyük yankı buldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bekir

O Projelerin hepsini Imamoglu zaten gerceklestiriyor, biz neden Kurumu secelim, Tarikatlara halkin Parasini aktarsin diye mi?

Kartalbey

Murat Kurum'un toplantısını acaba Halk TV.de yayınlıyor mu diye Halk TV.yi açtım. Tabii ki naklen vermedi ancak Kurum'un programının bitiminde bazı kısımları alıntıladı. Fakat bu esnada Halk TV.de enteresan iddialar ortaya atıldı, atılmakla kalınmadı bazı belgeler de gösterildi Cemil Çiçek imzalı denilerek. Şöyle ki zamanında M.Kurum'un TOKİ ihalelerini Fetöcü bir inşaat şirketine akıttığı iddia edildi ve tutarı verildi Cemil Çiçek'in belgeleri ile. Murat Kurum bu iddialarla ilgili mutlaka net bir açıklama yapmak zorunda. Halk TV.nin haberi yalan ise yalan diyerek adli mercilere suç duyurunda bulunmalı ki bizlerin gönlü mutmain olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23