• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam Memiş bu sefer dolar, altın ve gümüş yorumu yerine EYT açıklaması yaptı! Herkes memnun olacak

Yeniakit Publisher
2022-10-17 22:24:00 - 2022-10-17 22:49:31
İslam Memiş bu sefer dolar, altın ve gümüş yorumu yerine EYT açıklaması yaptı! Herkes memnun olacak

Altın, dolar ve gümüş takip edenler ve yatırımcılar İslam Memiş'in yorumlarını merak ediyor! Yorumlarda ve tavsiyelerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş açıklamalarda bulunmaya devam ediyor! İşte son dakika İslam Memiş’ten yeni EYT açıklaması: Herkes memnun olacak!

İslam Memiş'in TV100'deki köşesinde kaleme aldığı yazısında piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisini ve yeni yol haritasını açıklamıştı!  Finans Analisti İslam Memiş, "Piyasaları resetliyorlar" uyarısı yaparak Şubat ve Mart aylarına dikkat çekmişti “Dolar düzeltme yapacak. Yıl sonunda 20-21 aralığından 17-18 aralığına düşebilir. Piyasalar kafayı yedi ve...Şubat ve Mart'ta musluklar açılacak” dedi. Şubat ve mart aylarında kredi musluklarının açılacağını belirten Memiş, bankaların konut, araç ve ihtiyaç kredisi vermediğini hatırlattımıştı. Bankaların Merkez Bankası kontrolünde olduğuna dikkat çeken Memiş, “Kredi miktarlarını düşük ancak vermiyorlar. Konut kredilerinde düşüş görülecek ancak yansımayacak. Neye ihtiyacınız varsa alınız” diye konuştu. İslam Memiş'ten EYT açıklaması geldi.

İslam Memiş’ten EYT açıklaması: Herkes memnun olacak!

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasasıyla ilgili bir açıklama yapan ekonomi yazarı İslam Memiş, “Sosyal medyada bugüne kadar yaş sınırı ve prim günüyle ilgili çeşitli öngörüler ve tahminler oluşuyor ancak bunun gerçeklik payının olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ve ekonomi yorumcusu İslam Memiş, katıldığı bir yayında Aralık ayında açıklanacağı ifade edilen EYT’ye yönelik açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş, konuyla ilgili şunları söyledi:

‘BUNDAN SONRA EYT DENEN BİR PROBLEM OLMAYACAK’

“Türkiye’nin gündeminde ve herkesin merakla beklediği tek gerçek EYT konusu. Hayaller gerçekleşecek ve bundan sonraki süreçte EYT denen bir problem ortada olmayacak.

‘EYT’LİLER KESİNLİKLE MUTLU OLACAKLAR’

EYT’liler kesinlikle mutlu olacaklar ve bugüne kadar beklenen süreç başarılı bir şekilde sonuçlanacak.

YAŞ SINIRI VE PRİM GÜNÜ İLE İLGİLİ ÖNGÖRÜLER…

Sosyal medyada bugüne kadar yaş sınırı ve prim günüyle ilgili çeşitli öngörüler ve tahminler oluşuyor ancak bunun gerçeklik payının olduğunu düşünmüyorum.

Bu yıl sonunda Sayın Cumhurbaşkanı bizzat açıklayacak ve güzel bir gelişme olacak. Motive açısından güzel bir gelişme olacak, ekonomik anlamda tartışılır ancak haktır sonuçta ve yerine gelecektir, herkes memnun olacaktır.”

“Rakamlara değil cebimize bakalım” diyen Memiş, enflasyonun şu anda tüm dünyanın belası olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Enflasyonun düşmesi fiyatların düşeceği anlamına gelmiyor. Biz paramızı enflasyona karşı nasıl koruruz, buna bakalım. Dünyada enflasyonun topyekün artması tesadüf değil, sistemli ve kontrollü bir durum. Tüm merkez bankaları yeni dijital paralara geçiş yapacaklar, finansal piyasalar resetlenecek. İnsanları fakirleştirmenin ve sisteme muhtaç etmenin en kolay yolu enflasyondur” dedi. (normhaber)

İslam Memiş'ten dolar, altın, gümüş yorumları

İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş için yeni açıklamalar yaptı, öngörülerini açıkladı. Videosunda yorumlarının yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan İslam Memiş; gram altın, dolar, borsa, euro ve kritik verileri şöyle değerlendirdi: Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve diğer yatırım araçlarına ilişkin önemli tahminlerde bulundu. Rakamsal değerlere bakalım, sonra genel toparlama yapalım. Borsa 3553 puan, yüzde 1'lik primle günü tamamladı. Borsa tarafındaki pozitif görünüm devam ederken benim beklentim daha aşağıda. DEVAMI İÇİN→ İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş için yeni açıklamalar yaptı! Yeni yol haritasını açıkladı! → TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çılgın Türk

Bir sen kalmıştın memis bey EYT ile ilgili sende konuş tam olsun hersoylediginin tersi cikiyor büyük ihtimalle EY çıkmayacak

Fatih

Arkadaş ne İslam memişmiş yahuu..yeter biktirmayin artık...habermi bulamıyorsunuz artık.bu adamı günde 5 kere gözümüze gözümüze sokuyorsunuz..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23