• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam düşmanları Esad'ın yanında

Yeniakit Publisher
2014-10-13 09:34:00 -
İslam düşmanları Esad'ın yanında

Başta ABD olmak üzere, dış güçlerin en büyük korkusunun, Arap ülkelerindeki yönetimlerin İslamiyet’e yönelmeleri ve İslam Birliği oluşturmaları olduğunu ifade eden Fuat Bol, bu korkunun en büyük göstergesinin de eli kanlı katil Beşar Esad’a verilen destek olduğunu söyledi. Bol, “İslamiyet’e duyulan kin ve hınç; bir araya gelmeleri muhal üstü muhal olan, birbirine en düşman ülkeleri bile Esad’ın yanında bir araya getirdi” dedi.

İŞTE O YAZI:

Başta ABD olmak üzere, mahut dış güçlerin korkuları; Arap ülkelerindeki yönetimlerin İslamiyet’e yönelmeleri ve bağımsız politika izlemeleri ve hepsinden önemlisi, bütün bu ülkelerin gerçek anlamda bir araya gelip birlik oluşturmalarıdır.
Nitekim (...) Mısır’ın (...) bağımsız hareketi, sonunu hazırladı ve İsrail ile ABD, gök kubbeyi Mısırlıların başına yıktı.
Suriye’de ise (...) gösterileri, cellat Beşar eliyle; topla, tankla, uçakla ve zehirli gazla bastırmaya yeltendiler. Kendi sivil halkını, bu şekilde toplu kıyımlara maruz bırakan Suriye yönetimi karşısında; Türkiye’nin teşviki ile dünya ayağa kaldırılmak istendi.
ABD’nin de içine dahil olduğu 48 ülkeden mürekkep bir koalisyon oluşturuldu. Koalisyonca, Suriye’de baş gösteren iç savaşta, ÖSO (Özel Suriye Ordusu) desteklenme kararı alındı. Daha ilk toplantının ardından Obama, Beşar Esad’a ve yönetimine birkaç haftalık ömür biçtiğini tüm dünyaya ilan etti.
Çok geçmeden kazın ayağının, hiç de öyle olmadığı görüldü. Suriye’de zulüm ve baskı arttıkça; ölü sayısı on binleri, yüz binleri buldu. (...)
Suriye’nin arkasında kimler yoktu ki!
İslamiyet’e duyulan kin ve hınç; bir araya gelmeleri muhal üstü muhal olan, birbirine en düşman ülkeleri bile bir araya getirdi. Düşünebiliyor musunuz; İsrail-İran ve ABD, Esad’ın zulümlerinin devamı için ortak hareket ediyor ve bu zalime destek veriyor. (...)

Fuat Bol/TÜRKİYE

Akit Arşiv Sayfasından

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23