• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam dünyasını saran gizli tehlike "LGBT"

Yeniakit Publisher
2020-01-16 12:16:00 - 2020-01-16 15:40:18
İslam dünyasını saran gizli tehlike "LGBT"

İslam ülkelerinde batı medyası aracılığıyla eşcinsellik vebası yayılmak isteniyor. ABD ve İngiltere merkezli ABC, BBC ve Reuters gibi medya kuruluşları LGBT haberlerini özellikle Müslüman ülkelerde yaşayanları sıklıkla haber yapıp gündeme getirmeye çalışıyorlar.

Yunus Bayar  yeniakit.com.tr

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de 136'sı tecavüz, toplam 159 cinsel saldırı gerçekleştiren sapkının Endonezyalı Reynhard Sinaga'nın olduğunun ortaya çıkması sonrası sonrası eşcinselliği "sapkınlık" olarak gören Endonezya'nın Depok Kasabası Belediye Başkanı Mohammad Idris, LGBT'lerin yayılmasını önlemek için bir dizi eylem planı hazırladı.

Depok Belediye Başkanı Muhammed İdris, kasabada bulunan LGBT topluluğundaki "kurbanlara" yardım etmek için bir rehabilitasyon merkezi kuracağını açıkladı.

Açıklama sonrası İngiliz BBC LGBT haklarını savunmak için başkanla yaptığı mülakatta eşcilselliği “yayılabilecek” bir virüs gibi gördüğünü söyleyerek tehlikeye dikkat çekti.

Sapkınların fonlandığını Akit ortaya çıkarmıştı

Türkiye'deki LGBT'lerin Batı ve AB'den aldıkları paralarla sapkınlığı Türkiye’ye yayma çabaları Akit tarafından ortaya çıkartılmıştı. İstanbul, Adana ve Denizli’de yürüyüş kararı alan LGBT'liler, Akit’in skandalı ortaya çıkaran haberleri sonrası Valilikler tarafından gösteri talepleri engellenmişti.

Batı medyası körüklüyor

Dünyada yaşanan vahşetlere kulaklarını tıkıyan azgın batı medyası nerede olursa olsun LGBT'lilerle ilgili bir haber ortaya çıktığında es geçmiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adnan karacimşit

Sağolsun Devletimiz Zina yaptırıyor ,Lgbt serbest ancak nikahlı çocuk sahibi ergen yaş evlileri hapiste.Tv ler fuhuş yayıyor 

engineer

ab uyum yasaları gereğidir, toplumsal cinsiyet eşitliği, istanbul sözleşmesi,zinanın suç olmaktan çıkması, ab yolunda hızla ilerliyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23