• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşi gücü bırakan Türkiye başıboş köpekleri tartışıyor! İşte mama lobisinin zararsız dediği hayvanlar

Yeniakit Publisher
2024-06-10 23:30:00 - 2024-06-11 00:08:31

AK Parti iktidarının başıboş köpek sorununa ilişkin yasa tasarısı gündemdeki yerini korurken mama lobisi yasaya engel olma çabalarını sürdürüyor.

Başıboş sokak köpeklerinin tartışması uzadıkça toplum huzuru sağlanamazken, sözde bir hayvanseverin paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu.

Köpeklere mama veren videodaki kadın o anları cep telefonuyla kaydetti.

Savundukları köpeklerin aslında nasıl saldırgan oldukları kameraya yansıdı.

Araçtaki köpek, kendisine mama veren kadına hırlayıp saldırı pozisyonu alırken, mamadan nemalandığı anlaşılan kadın köpeğin saldırganlığını, "İşte açlık böyle bir şey" bahanesine bağladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İki ayaklı finolar düşün artık dört ayaklı köpeklerin yakasından

İt lobisine geçit yok! Alçaklar! İnsan sevgisi olmayanda, hayvan sevgisi olur mu? Bunlar paradan, doymak bilmeyen işkembelerinden, kendilerinden başka bir şeyi sevmezler. Allah aşkına nasıl da iğreti duruyor ellerinde o köpekler. Bu da sadece, ama sadece Avrupa hayranlığından kaynaklanıyor. Lan yakışmıyor işte, ne elinize, ne tipinize. Müslüman evine, mutfağına, yatağına sokmaz kardeşim! Bizim kültürümüzde yok böyle bir şey. Hava atacağım, diye aldıkları kedi köpeği üç gün sona dğa bayıra,sokağa bırakan ne "hayvan dostu" gördük...

Bal

Videoya mideoya gerek yok artık. Beyni ve zihni çürükler dışında akl-ı selim olan herkes durumları çoktan anladı ve idrak etti. Tek çözüm toplu halde UYUTMAK, gerekirse mama lobisiyle ve itsevicilerle beraber. ÖNCE İNSAN. Hükumet ya icabına bakar veya eninde sonunda halk bu işi kendisi çözer...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23