• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşgalci İsrail sivillerin sığındığı okulu bombaladı! Şehitler var

Yeniakit Publisher
2024-09-07 18:48:00 -
İşgalci İsrail sivillerin sığındığı okulu bombaladı! Şehitler var

Soykırımcı İsrail, Gazze'nin kuzeyinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı Amr bin As Okulu'nu bombaladı. Saldırıda çok sayıda Filistinli hayatını kaybederken, yaralıları enkazdan çıkarmak için çalışmalar devam ediyor.

Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten beri aralıksız saldırı düzenleyen işgalci İsrail, sivilleri hedef almaya devam ediyor. Özellikle Filistin'deki okul, hastane ve mülteci çadırlarını bombalayan İsrail askerleri, yine bir okula saldırdı.

Gazze Sivil Savunma Birimi’nin Telegram hesabından yapılan açıklamada, "İsrail'in, Gazze’nin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan bölgesindeki yerinden edilmiş kişilerin barındığı Amr bin As Okulu'nu hedef alan bombardımanı sonucu çok sayıda Filistinli şehit oldu ve yaralandı" ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh Şamil

Bu sanıkların her gün işledikleri katliam ve sapıklıklardan gına geldi artık. Yayınlayıp durmayın. Yapacaksanız milleti sokağa dökün israil denen gayrimeşru … drvletçikde olduğu gibi en azından devlete baskı yapılsın da devlet korkuyor gidemiyorsa bari biz mücahitlere izin çıksın.

Korsikalı

gavur İsrail'den ne bekliyorsunuz, iyilik mi, merhamet mi. gavur, gavurluğunu yapıyor...Bu elim sonuçlara sebep olan 07 Ekim 2023 olaylarının sinsi aktörlerinden şiist İran'a ne demeli. Olayların başlamasını müteakiben ABD'den 23 milyar dolarını alarak köşesine çekilmiş, paralarını sayıyor şu an. Ha gavur İsrail, Ha payandası münafık İran. İkisi de Müslüman katili. İkisi de vampir. İkisinin de canları Cehenneme.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23