• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşgalci İsrail Firavun'dan beter çıktı! Camiyi kahkahalar eşliğinde yıktılar

Yeniakit Publisher
2023-11-19 21:16:00 -

Gazze'yi yok etmek için harekete geçen İşgalci İsrail kuvvetleri bir camiyi kahkahalar eşliğinde havaya uçurarak yıktı.

İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, Gazze'den çarpıcı bir paylaşım geldi.

İşgalci İsrail askerleri, Gazze'deki bir camiye yerleştirdikleri bombaları patlatırken kahkaha attı. Caminin yıkıldığı anları kayda alan İsrail askerleri yoğun tepki çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mevlüt

Bu yapılan utanç verici katliam Yahudilere aynı muamelenin tekrarını ve daha kötüsü tek bir Yahudi kalmaması için gerekli olduğu dünyaya gösterilmesidir, çünkü Yahudilerin bütün ırklar ve çevresindeki millet ve devletler için bir tehlike olduğu gerçeğidir. Dünya'da bütün batılı devletler kendilerini Yahudilere borçlu hissettikleri için üç maymunu oynayıp onların yanında duruyorlar ama Hitler'i kınayanlar ona rahmet okurken bugün filistinde olan soykırım Hitler'in başarılı olamamasından kaynaklandığını görüyorlar ve ah keşke diye iç geçiriyorlar ama israil soykırımına verdikleri bu destek onların ayıbı olarak kara bir leke olarak üzerlerinde kalacak.

Adnan

Bugün yaşanan olaylar, İnsanlığın öldugü ve adaletten bahseden kâfir devletlerin ??? GERÇEK YÜZLERİNİN ORTAYA ÇIKDIĞI BİR VAHŞET VAHŞET VAHŞET DİR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23