• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşbirlikçi Joe Biden üniversite öğrencilerini hedef aldı!

Yeniakit Publisher
2024-05-03 06:01:00 -
İşbirlikçi Joe Biden üniversite öğrencilerini hedef aldı!

ABD Başkanı Joe Biden, ülke genelindeki İsrail karşıtı eylemlere ilişkin açıklamada bulundu. Biden, Gazzeli mazlumların yanında saf tutan üniversite öğrencilerini hedef aldı.

Sözde "özgürlük" açıklaması yapan Biden, ülkesindeki üniversite öğrencilerinin Gazze eylemi için "sınırları aştığını" iddia etti.

"Hepimiz görüntüleri izledik. İnsanları susturduğumuz, muhalifleri ezdiğimiz otoriter bir ulus değiliz." diyen Biden, "Amerika'da barışçıl protestolar korunur, şiddet içeren protesto korunmaz" ifadeleriyle üniversite öğrencilerini suçladı.

Joe Biden ABD polisinin üniversite öğrencilere yönelik sert müdahalesini şöyle meşrulaştırmaya çalıştı:

Mülke zarar vermek barışçıl bir protesto değildir. Vandalizm, camların kırılması, kampüslerin kapatılması ve mezuniyette derslerin iptal edilmesine neden olunması bunların hiçbiri barışçıl bir protesto değildir

İnsanları tehdit etmek, insanları korkutmak, insanlara korku salmak barışçıl bir protesto değildir. Bu kanuna aykırıdır.

Protesto hakkı vardır ama kaos yaratma hakkı yoktur.

Amerika'da hiçbir kampüste Yahudi karşıtlığına veya Yahudi öğrencilere yönelik şiddet tehditlerine yer olmamalıdır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kardeş

Amerika aşşağılık şekilde bindirilmiş terörist grupları öğrencilere saldırtarak meşruluk üretmeye çalışmaktadır.Bu aşşağılık bir siyonist oyundur.

iSKENDER AKAR

Bu adamın tüm ailesini Siyonistler öldürse bile onların emrinden çıkamaz. Biden Yahudileri gözüyle gördüğü tanrı olarak görüyor. Siyonistler de bunu bildiği için Biden ölse bile onun içini alçıyla doldurarak yine de o koltuğa oturtacaklar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23