• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İş yerinde çıkan yangında tüpler patladı

Yeniakit Publisher
2023-11-22 11:03:00 -

İzmir’in Torbalı ilçesinde içerisindeki tüplerinde patladığı yangında kokoreç dükkanı alev topuna döndü. Ağaçlık alana da sıçrayan yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, saat 07.00 sıralarında İzmir-Torbalı kara yolu Ayrancılar Mahallesi Yeşilköy mevkiindeki bir kokoreç dükkanında çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, mutfakta bulunan bazı tüpler patladı. Alevler kısa sürede büyürken, iş yeri adeta alev topuna döndü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı çevredeki bazı ağaçlar da zarar gördü.

Yangın nedeniyle İzmir-Torbalı kara yolunda da bir süre ulaşım sağlanamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hunkartensi

hiç anlamamışımdır tüp ne olarak görülür tüp bombadır bence maalesef ülkemizde tüpler hemen ocakların yakınındadır hortumları ocağa kısa üretilir halbuki tüplerin ısıdan sıkışmaması gerekmez mi takılırken düzgün takıma lıdır ülkemizde bunlara ne kadar dikkat ediyoruz hele gazla çalışan otomobiller bunlar belli aylarda kontrol edilmelidir nasıl evlerimize döşenen doğalgazlara dikkat ediyorsak bunlara da dikkat etmeliyiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23