• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İş çok, çalışan yok! Mustafa Destici'den nokta tespit: Afganistan'dan getirelim

Yeniakit Publisher
2024-09-05 01:09:00 -
İş çok, çalışan yok! Mustafa Destici'den nokta tespit: Afganistan'dan getirelim

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 1950-1960'larda Almanya’nın Türkiye’den işçi ihtiyacını karşıladığı gibi Türkiye'nin de işçi eksiğini Afganistan gibi ülkelerden karşılaması gerektiğini belirtti.

Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Hamidiye Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen 9. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin son yıllarda sıkıntısını çektiği konulardan biri de tarım ve hayvancılıktaki istihdam.

Konuyla ilgi dikkat çeken tespitlerde ve önerilerde bulunan BBP Genel Başkanı Destici,
“Çoban ihtiyacıyla ilgili biz de sığınmacılarla ilgili, düzensiz göç, mülteciler, bunların insani ve İslami şartlarla, hukukuna uygun olarak geri gönderilmesini hep dile getirdik. Hatta ilk gelirken bir takım tekliflerimiz olmuştu. Ama bir çoban ihtiyacı varsa beden işçisi, tarım işçisi ihtiyacı varsa 1950-1960'larda Almanya bizden hangi şartlarla almışsa diğer Avrupa ülkeleri hangi şartlarla almışsa biz de o şartlarla nerede işçi ihtiyacımız varsa bunları alabilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İzmirli öğretmen

Sayın Destici sen ne diyon. Şimdi sana saldırırlar. Bizim işveren ucuz işçi bulduğu için ister. Vatandaşımız işsiz kalır

Daha ne kadar getireceksiniz

Getirdiğiniz milyonlar neyinize yetmedi. İşsizlik yeterince artmadı mı? Kiralar yeterince artmadı mı? Taciz, tecavüz olayları yeterince artmadı mı? Arapça tabelalar yeterince artmadı mı? Uyuşturucu kullanımı yeterince artmadı mı? Bireysel silahlanma ve cinayetler yeterince artmadı mı? Ne üdüğü belirsiz gözlerini kan bürümüş afgan savaşçıları getirdiniz ve daha fazlasını getireceksiniz. Siz koruma ordularınızla gezeceksiniz ama vatandaş karısını kızını dışarı çıkartamayacak. Ben vergi verirken onlar herşeyden muaf olacak. Ben doktor sırası beklerken o benim önüme geçecek. Amerikan uşakları kendisini nasıl belli ediyor. Destici efendi ; evet bu ülkede çobana ihtiyaç var ama senin gibi sığırlar için.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23