• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İş bankası reklamlarının kavgası büyüyor! Oda TV 'bize niye reklam vermedin' kavgasında ajansın yöneticilerini tek tek ifşa etti!

Yeniakit Publisher
2023-10-13 18:57:00 - 2023-10-27 16:48:21
İş bankası reklamlarının kavgası büyüyor! Oda TV 'bize niye reklam vermedin' kavgasında ajansın yöneticilerini tek tek ifşa etti!

Oda TV'nin reklam alamadığı İş Bankası ile kavgası büyüdü.

İş Bankası'nın reklam ajansı, Oda TV'nin haberine göre, tüm iştiraklerine Oda TV'nin reklam listesinden men edilmesine yönelik mail attı.

Türkiye İş Bankası'nın Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle "Yaşasın Cumhuriyet Sergisi" açtı. Etkinliğe ilişkin reklam bannerları Oda TV'ye verilmeyince savaş başladı.

Oda TV, reklam kavgasına ilişkin haberde, "Milli yayınlara reklam vermeyen İş Bankası'nın, liberal haber sitelerine reklam yağdırdığını ortaya çıkarttık." dedi.

İş Bankası'nın reklam işlerini yürüten ajans da Oda TV'ye karşılık vererek, iştiraklerine şu mesajı gönderdi: Çok çok acil olarak odatv4.com domainin black liste alınıp tüm yayınlarımızdan exclude edilmesini istiyoruz.

Deliye dönen Oda TV bugünkü haberinde de reklam ajansı yöneticilerini tek tek ifşa etti:

Öte yandan ilgili reklam şirketinden internet sitemize bir açıklama gledi. Açıklama şöyle:

AÇIKLAMA

 

Yeni Akit internet haber sitesinde 13.10 2023 saat 18.57’de yayımlanan haberde “İş Bankası’nın reklam ajansı Carat Dentsu, Oda TV’nin haberine göre, tüm iştiraklerine Oda TV’nin reklam listesinden men edilmesine yönelik mail attı” ve benzeri gerçeğe aykırı ifadeler yer almaktadır.

Dentsu Turkey / Carat şirketler grubu olarak 2021 yılı Eylül ayından bu yana İş Bankası’nın ajansı olmadığımız gibi Oda TV’nin reklam listesinden men edilmesi yönünde herhangi bir karar veya uygulamamızın bulunmadığını, kurumsal ve etik ilkelerimiz çerçevesinde böyle bir karar veya uygulamamızın bulunmasının da mümkün olmadığını Oda TV ve sayın kamuoyunun dikkatine önemle sunarız.

Söz konusu gerçeğe aykırı haberin yayından çıkarılmasını ve her halükarda işbu açıklamanın internet haber sitenizde yayımlanması suretiyle düzeltilmesini talep ederiz.

Saygılarımızla.

Dentsu Turkey Şirketler Grubu

CEO

M. Selçuk Küçüktopuzlu

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Faruk

İş Bankası CHP'nin çiftliği.

Seçmen

Tayyib Erdoğan hangi sözümü tutacak acaba hani chp iş bankasından el çektirilcekti noldu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23