• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Irkçı Ümit Özdağ'dan 'uzlaşma' şartı! Başka...?

Yeniakit Publisher
2023-05-19 23:45:00 - 2023-05-20 01:33:18
Irkçı Ümit Özdağ'dan 'uzlaşma' şartı! Başka...?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, KRT TV canlı yayınında konuştu. Özdağ, kimi destekleyecekleri sorusuna şartlarını sıralayarak cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı ırkçı Ümit Özdağ katıldığı, KART TV canlı yayınında konuştu.

2. turda kimi destekleyecekleri sorusuna cevap veren Özdağ, "Biz ilkelerimizi ortaya koyduk. Sorumluluk alırız. Özellikle çok iyi bildiğimiz konularda sorumluluk üstleniriz." dedi.

Millet İttifakı'nın terör sevici HDP ile ittifakını eleştiren Özdağ, bununla birlikte HÜDA PAR'ı da terör örgütü uzabtısı olmakla itham etti.

Ama mesele önce politikalarımızın benimsenmesi. Taraflarla ortaklaşamazsak kimseyi desteklemeyiz. HDP ve HÜDA PAR'a verilen tavizlerden dönülmezse süreç ilerlemez.

Ümit Özdağ, şöyle konuştu:

Türkiye bir değişim yaşamak zorunda. Bu bir ilkeli değişim olmalı. Erdoğan gitsin ne olursa olsun demek olmaz. Bu saray rejimi değişsin, ama doğru şekilde. Bırakılan molozu kaldıracak bir anlayış ve kadro olmalı.

Biz oyları bölmedik. Demokrasi bu değil mi? Demokratsanız Türk halkını iki seçenek arasında bırakmazsınız. Sinan Oğan aday olmasaydı birinci turda Erdoğan kazanırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ĞAMOGLU

MEMLEKETTE SIĞINMACILARINI DEF ETMEKLE IRKCILIK DEGİLDİR BİLAKIS MİLLİYETCİLİKTİR ERDOĞAN BİLE SIĞINMACILARINI GÖNDERECEKTİR

MİLLET

Pkk ya laf edemiyenler hüpari hedef gösteriyor hüdapar eylemi yapmiş askere polise sılahmı sıkmış veya kundaktaki bebekleri öldürmüş bunu bir açikliyanda bizde bilelim ama seleyo apoya kavala nicelerine özgür istiyenlere herkes dilini yutmuş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23