• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran’dan Türkiye’ye karşı skandal hamle! Bu resmen hainlik

Yeniakit Publisher
2023-06-02 15:15:00 - 2023-06-02 16:59:47
İran’dan Türkiye’ye karşı skandal hamle! Bu resmen hainlik

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yahya Bostan, yüzlerce Afgan göçmenin Türk sınırlarına doğru yürüdüğünün görüldüğü videonun kaynağının hangi ülke olduğunu ifşa etti. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala servis edilen toplumsal fay hatlarını dinamitleyecek videoların İran topraklarında çekildiğini belirten Bostan, “Videoları İran yanlısı sosyal medya hesapları dolaşıma soktu. Yerel kaynaklara göre İran güvenlik güçleri, göçmenleri Türk sınırına yönlendirdi ve bu görüntülerin ortaya çıkmasına zemin hazırladı” dedi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yahya Bostan, yüzlerce Afgan göçmenin Türk sınırlarına doğru yürüdüğünün görüldüğü videonun kaynağının hangi ülke olduğunu ifşa etti. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala servis edilen toplumsal fay hatlarını dinamitleyecek videoların İran topraklarında çekildiğini belirten Bostan, “Videoları İran yanlısı sosyal medya hesapları dolaşıma soktu. Yerel kaynaklara göre İran güvenlik güçleri, göçmenleri Türk sınırına yönlendirdi ve bu görüntülerin ortaya çıkmasına zemin hazırladı” dedi. 

Bostan, dikkat çekici yazısında özetle şunları kaydetti:

“14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala sosyal medyada toplumsal fay hatlarını dinamitleyecek, seçim sonuçlarını doğrudan etkileyebilecek videolar dolaşıma sokuldu. Videolarda yüzlerce Afgan göçmenin Türk sınırlarına doğru yürüdüğü görülüyordu.

Kaçak göçmen ve mülteci meselesinin Türk siyasetini etkileyen hassas konulardan biri haline geldiği malum. Zaman ayarlı bu videoların kaynağı yabancı bir ülke ve bu ülkenin istihbarat örgütüydü. Amaç Türk seçmenin aklını bulandırmak, göçmen karşıtı ateşe odun taşımak, böylece seçim sonuçlarını etkilemekti.

(…) Türk sınırına doğru yol alan kalabalık Afgan göçmen gruplarına ait o tartışmalı videolar İran topraklarında çekildi. Videoları İran yanlısı sosyal medya hesapları dolaşıma soktu. Yerel kaynaklara göre İran güvenlik güçleri, göçmenleri Türk sınırına yönlendirdi ve bu görüntülerin ortaya çıkmasına zemin hazırladı. (…)”

Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu" target="_blank">
Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu
Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu

Medya

Meral Akşener'le ilgili şok iddia! Hiç kimse bunu beklemiyordu

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mina Gelibolu

Halen Selçuklu ve Osmanlı diye sayıklayanlar; Akın akın istila edilen Ülkemin sınırlarını koruyamadınız. Buralar zaten bizimdi diyor hepsi. Buyurun temizleyin. Ama çok kıymetli Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği üzere ► Dış Güçler deriz, o deriz bu deriz suçu dışarıya atmak kolaydır◄ demek yerine Sınırları korumanın bir ülkenin asli görevi olduğunu ne zaman hatırlayacağız?

Sınır Namustur

Sınırlarını koruyamayanlar NAMUSSUZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23