• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan Türkiye ve doğal gaz açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-05-25 12:37:00 -
İran'dan Türkiye ve doğal gaz açıklaması

İran Ulusal Doğal Gaz Şirketi (NIGC) Genel Müdürü Mecid Çegeni, ülkesinin Avrupa'ya doğal gaz ihraç etmesi durumunda bunu Türkiye üzerinden gerçekleştireceklerini ifade etti.

İranlı İşçiler Haber Ajansına (ILNA) konuşan İran Ulusal Doğal Gaz Şirketi (NIGC) Genel Müdürü Mecid Çegeni, ülkesinin doğal gaz ihracatıyla ilgili geleceğe yönelik yaklaşımı hakkında bilgi verdi.

Çegeni, "Eğer Avrupa'ya doğal gaz ihraç edecek olursak bu, Türkiye üzerinden olacaktır." dedi.

Pakistan, Afganistan ve Umman'ın da İran doğal gazını istediğini dile getiren Çegeni, müzakerelerin gündemde olduğunu fakat bu ülkelerin bazılarıyla sözleşme imzalamak için gerekli altyapının henüz hazır olmadığını kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Israfil

Oldu sen azerbaycanlı kardeşimin yanında değil ermenistanın yanında olacaksin bizde senin dogalgazini başka ülkelere gitmesine izin vereceğiz yok öyle yagma

Mizahçı

Türkiye her taraftan gaz alıyor içerden ve dışarıdan bir yanda rusyadan bir yanda irandan bir yanda Karadeniz gazı bu da iki çeşittir biri deniz altından diğeri karadan kardaki Karadeniz gazı sayın reisimizin gazı diğer yanda reisliğe namzet bay Kemal den sigara içenler dikkat etsin tehlikeli madde ateşle yaklaşmayın!....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23