• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan İsrail'e saldırıdan vazgeçeceği iddialarına cevap

Yeniakit Publisher
2024-08-08 03:30:00 -
İran'dan İsrail'e saldırıdan vazgeçeceği iddialarına cevap

İran'ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Said İravani, Tel Aviv yönetiminin Gazze'deki saldırılarının kalıcı olarak durdurulması halinde Tahran'ın İsrail'e saldırı niyetinden vazgeçeceğine dair iddialara cevap geldi.

İran'ın BM Daimi Temsilcisi İravani, Gazze'de ateşkes ve İsrail'in işgalini sona erdirmesi karşılığında bu ülkeye saldırı niyetinden vazgeçeceğine dair haberlere ilişkin Al Jazeera'ya açıklama yaptı.

İravani, "Önceliğimiz saldırıların kalıcı olarak durdurulmasını ve Gazze'deki işgal güçlerinin geri çekilmesini sağlamaktır. Ayrıca önceliğimiz Şehid Heniyye suikastına karışan saldırganların cezalandırılmasıdır. Diğer önceliğimiz ise İsrail rejiminin terör saldırılarının tekrarını önlemektir." ifadelerini kullandı.

İran'dan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastının ardından İsrail'e yönelik saldırı beklenirken, Tahran'ın Gazze'de İsrail saldırılarının kalıcı olarak durdurulması karşılığında saldırı niyetinden vazgeçeceğine dair iddialar ortaya atılmıştı.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ṣeyh Ṣamil

But adi perslerden bir ṣey bekleyenler ya ahmak ya da enayidir.

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته . Allah ın adı ile rahman rahim. YAZIAR SUN TÜM ISLÂM ALEMİNE! Iran bir misilleme yapacak hal kıvırıp duruyor. ISLÂM âlemi nden başka gık yok. Israil askerleri kadınlara tecavüz ettiği girintiler başında cıktı. Nerede , Haz. Muhammedin Beni kureyza cihad-ı ruhu , nerede ISLÂM gayreti, nerede islamin serefi! Hepimize yazıklar olsun. ISLÂM âlemi ne yazıklar olsun. 8.8.2024 Abdüsselam EFE.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23