• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'daki depremle ilgili AFAD'tan açıklama

Yeniakit Publisher
2023-01-28 22:34:00 -
İran'daki depremle ilgili AFAD'tan açıklama

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Van'ın Başkale ilçesine 45 kilometre mesafedeki İran'ın Hoy kentinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremin hissedildiği bölgelerde olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, Van'ın Başkale ilçesine 45 kilometre mesafedeki İran'ın Hoy kentinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremin hissedildiği bölgelerde olumsuz bir durum olmadığını duyurdu.

Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Geçmiş olsun Van. Azerbaycan İran sınırında meydana gelen ve Başkale ilçemizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem sonrası çok şükür ülkemizde olumsuz bir durum yoktur. İlgili tüm ekiplerimiz alan taramalarına devam etmektedir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Allah muhafaza buyük depremden. Can ve mal kaybinin depremde az olmasi için mimar sinanin yapitlarını inceleyenler ancak medyaya cikmaya ve ünlü olmaya hevesli kişiler, ne buldular niye binalara uygulamıyorlar niye açiklamiyorlar ki. Cünki bulamadilar teknik hesab yok şu yok bu deyip tvlerde bile baktiklarini göremeyecek kadar körler bilgiden yoksunlar iyi araştirin desek girilmeyecek yerlere tekrar tekrar girip camilere hasar ve zarar verecekler. Eninde sonunda beni bulup degerlendireceksiniz iş işden geçmeden dinleyin bari. Vebal beni kabul edmeyen hükümet insanlarinda.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23