• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İP, CHP kavgası sürüyor! Tartışmaya o da katıldı

Yeniakit Publisher
2024-03-04 11:25:00 -

Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı konusunda CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan “Jest” tartışmasına CHP'nin Balıkesir adayı Ahmet Akın da katıldı. Akın, katıldığı televizyon programında “2019'da adaylıktan İYİ Parti'nin 'ittifakın devamı' için şart koşması nedeniyle çekildik” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı konusunda İYİ Parti'den jest beklediklerini açıklamıştı. Konuyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sert açıklamalarda bulundu. "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım." diyen Akşener, "Midem bulanıyor artık." ifadelerini kullandı.

 

O DA KATILDI

İki parti arasındaki tartışmaya CHP’nin Balıkesir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın da katıldı.

Akın, Halk Tv’de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında, “2019'da adaylıktan İYİ Parti'nin 'ittifakın devamı' için şart koşması nedeniyle çekildik. Kamuoyu araştırmaları ve vatandaşın tepkisi kazanacağımızı işaret ediyordu, ancak Kemal Bey ve Meral Hanım "çekileceksiniz" deyince adaylıktan çekildik ve seçim kaybedildi. Olan Balıkesir'in 5 yılına oldu” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ver elini KARDEŞİM

Chp gönül vermiş vatansever kardeşlerimiz sayın cumhur başkanımızın birlik çağrısına uyalım gelin el ele tutuşup tüm ülkede hizmete cumhur ittifakına destek verelim eskişehir İzmir İstanbul diğerleri gelin evlatlarımıza alt üst yapısıyla çevreci yaşanabilir şehirler bırakalım. Sonuçta bu yerel seçim genel değil. İdeolojiye değil hizmete oy verelim. Çaresiz alternatif siz değilsiniz gelin bir olalım beraber olalım vesselam. Saygılar sevgiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23