• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnstagram dondurma nasıl yapılır? İnstagram hesap dondurma linki!

Yeniakit Publisher
2022-05-23 13:53:00 - 2022-05-23 13:56:14
İnstagram dondurma nasıl yapılır? İnstagram hesap dondurma linki!

İnsanlar sosyal medya hesapları açarak, yaptıkları etkinlikleri, gezdikleri yerleri, yaptıkları yemekleri, çektikleri resim ve videoları sosyal medya hesabından paylaşarak arkadaşlarına hava atmakta. Belirli bir zaman sonra sosyal medya hesabını kapatmak başta olmak üzere hesap dondurma, hesap silme işlemini gerçekleştirmek istemekte. Peki İnstagram hesap dondurma nasıl olur? İnstagram hesabı bulunanlar Instagram hesabı dondurma nasıl yapılır? Instagram hesap dondurma nasıl yapılır Mobil? Instagram hesabını kapatma nasıl olur? Instagram hesabını Dondurduğunda ne olur?

Instagram hesap dondurma, bilindiği gibi kendi hesabını bir süreliğine dondurmak isteyenler kullanıcılar tarafından merak edilmekte. Instagram hesabını dondurma geçici olarak hesabı devre dışı bırakmak anlamına gelir.  Peki İnstagram hesap dondurma nasıl yapılır, hangi işlemleri yapmak gerekir?

Bilgisayardan Instagram nasıl dondurulur?

Hesabınızı geçici olarak kapatmak veya dondurmak için:

İnstagram.com'a bir mobil tarayıcıdan veya bilgisayardan giriş yapın.

Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve “Profili Düzenle”yi seçin.

Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak “kapat”a dokunun veya tıklayın.

ınstagram hesabı

Instagram hesabı geçici kapatma süresi ne kadar?

Instagram hesap dondurma işlemlerinde herhangi bir süre bulunmuyor. Kullanıcılar istediği her an dondurabilir ve tekrar aktif edebilir. Hesapların aktif edilmesiyle birlikte tekrar dondurmak için 7 gün beklenilmesi gerekir.

Dondurulan hesaba mesaj gelir mi?

Kişiler hesaplarını kapatıp tekrar açtıklarında tüm bilgilerin durduğunu görecektir. Özellikle fotoğraf ve mesajlar gibi bilgiler, herhangi bir şekilde hesaptan kaldırılmıyor.

ınstagram dondurma linki

Instagram hesabı nasıl devre dışı bırakılır?

Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, 'hesabı kalıcı olarak sil' butonuna tıklayın.

Instagram Dondurunca nasıl görünür?

Dondurulan Instagram Hesabı Görülebilir mi? Dondurma işlemi yapılan bir hesabın profilini görmek mümkün değildir. Diğer kullanıcılar dondurulan bir hesabın adını arattığında, boş bir profil ile karşı karşıya kalabilir. Hesabın tekrar aktif edilmesi, profilin tekrar görünmesini sağlar. İnstagram hesap dondurma linki!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23