• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnsanları delirten zeka bulmacası

Yeniakit Publisher
2023-07-08 14:44:00 -
İnsanları delirten zeka bulmacası

Zeka Oyunu: Buradaki zorluk, çocuğun hangi balonu tuttuğunu bulmakta yatıyor. Doğru cevabı bulabilir misin?

Zeka Oyunu: Buradaki zorluk, çocuğun hangi balonu tuttuğunu bulmakta yatıyor. Doğru cevabı bulabilir misin?

Zeka oyunları farklı zorluk seviyelerinde gelir, bazıları kolayca çözülebilir ve diğerleri dakikalarca zihnimizi zorlar. Bununla birlikte, karmaşıklıkları ne olursa olsun, sabit kalan bir şey, onları kırdığımızda bir başarı duygusu sağlamalarıdır. Zeka oyunları sosyal medyada sıklıkla viral olmasının nedeni budur. Örnek olarak, basit bir soru soran bu zeka oyunu: 'Çocuğun elinde hangi balon var?'

İnternet kullanıcıları son zamanlarda sosyal medyada paylaşılan bir zeka oyununa büyük ilgi gösteriyor. Özellikle Twitter, Instagram ve Facebook gibi platformlarda hızla yayılan bu oyun, basit bir görüntü üzerinden karmaşık bir problem çözme zorunluluğu sunuyor.

Oyun, elinde balon tutan bir çocuğun resmini gösteriyor ve kullanıcılardan çocuğun hangi balonu tuttuğunu bulmalarını istiyor. Ancak bu meydan okuma, ilk bakışta düşündüğünüz kadar kolay değil ve birçok kişinin başını kaşımasına neden oluyor.

Görsel ve zekâ tabanlı bu tür oyunlar, kullanıcıların dikkat, algı ve problem çözme yeteneklerini sınar. Ayrıca bu tarz oyunlar, sosyal medya kullanıcıları arasında eğlenceli ve zorlu bir rekabete yol açarak, viral hale gelme eğilimindedir.

Bu zeka oyununa kendinizi meydan okumak istiyorsanız, hazır mısınız? Düşünme sınırınızı zorlamak üzeresiniz! Kafanızı karıştırmadan doğru balonu bulabilecek misiniz? Sosyal medyada dolaşan bu zeka oyunuyla test edin! Resimdeki çocuğun hangi balonu tuttuğunu buldun mu?

Zeka bulmacası cevabı

Birçok kişi zorlu ve karmaşık bu oyunun peşine düşerken, siz de sosyal medyada çıkan bu viral zeka oyununu çözmeye çalışabilirsiniz. Çocuğun hangi balonu tuttuğunu buldun mu?Eğer cevabınızı bulduysanız, deneyiminizi ve sonuçlarınızı bizimle paylaşın! Ancak hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Hepsini tutuyor..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23