• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnsan hakları zırvalığı İsrail’e dokununcaya kadarmış! ABD’den sonra şimdi de Almanya zorbalığı

Yeniakit Publisher
2024-04-26 18:31:00 - 2024-04-26 21:13:36
İnsan hakları zırvalığı İsrail’e dokununcaya kadarmış! ABD’den sonra şimdi de Almanya zorbalığı

ABD'deki üniversitelerde Filistin destekçilerine yönelik polis şiddeti sürerken Almanya'nın başkenti Berlin'de de İsrail'in katliamlarını protesto edenlere müdahale edildi.

Batı Filistinli mazlumlar konusunda iki yüzlü tutumunu sürdürüyor.

İşgalci İsrail'in Gazze'de 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü soykırıma, uluslararası toplumda tepki selseri yükselmeye devam ediyor.

ABD'deki üniversiteler İsrail karşıtı göstericilere polis şiddeti uygulanırken, Almanya'dan da tepkilere sebep olan görüntüler geldi.

ABD'de Columbia Üniversitesi'nde başlayan protestolar ülkenin dört bir yanına yayılmış, ABD polisi ve medyası Filistin'e özgürlük için sesini yükselten göstericileri "terörist" olarak yaftalamıştı.

Batı'nın özgürlük anlayışı ifşa oldu!

İnsan hakları, demokrasi ve özgürlük konularında sık sık dünyaya "ders" vermeye kalkan ABD ve AB ülkeleri, söz konusu İsrail olunca iki yüzlü tutumları nedeniyle birer birer ifşa oldu. ABD'nin ardından bu kez Almanya'dan skandal görüntüler geldi.

Almanya'dan skandal görüntüler!

Almanya'nın başkenti Berlin'de polis, Gazze katliamına karşı sesini yükselten ve Filistin'e özgürlük çağrısında bulunan göstericilere orantısız güç kullandı Başbakanlık binasının yanındaki parkta Filistin'e destek amacıyla eylem yapan göstericilere Alman polisi saldırdı.

Alman hükümetinin, Filistin destekçileri tarafından kurulan "Gazze ile Dayanışma" kampını boşaltma kararı aldığı bildirildi. Kararın ardından Alman polisi kampı boşaltmak için müdahalede bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SAPIK SITONUST SOYKIRIMCI ABD-ALMANYA-INGILTERE-FRANSA VD SOYKIRIM KOALISYONU FIREVINITAM YAPSIN KARIL PCLERINI YALNIZ BIRAKMASIN "AUSTCWICH TE KULKANDIKKARI SOYKIRIM FIRINLARINI VECGAZ ODALARINI ISRAILE GÖNDERSIN

!!!!!!!!!!!!!!

Zeynel

Siyonist aşığı almanlar abd ab
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23