• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere'den Lübnan hamlesi! Hepsini ülkeden çıkardı

Yeniakit Publisher
2024-08-04 22:28:00 -
İngiltere'den Lübnan hamlesi! Hepsini ülkeden çıkardı

İngiltere, Beyrut Büyükelçiliğinde çalışan diplomatların ailelerinin ülkeden çıktığını açıkladı.

İngiltere Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, İngiliz vatandaşlarının Lübnan'dan ayrılması tavsiyesinde bulunulan seyahat uyarısının güncellendiği belirtildi.

Açıklamada, "İngiltere Büyükelçiliği geçici olarak çalışanların ailelerini geri çekti. İngiliz vatandaşlarına hizmet sağlamak da dahil olmak üzere temel hizmetler verilmeye devam ediyor." ifadeleri kullanıldı.

İngiliz vatandaşlarına bu ülkeye seyahat etmeme tavsiyesinin geçerliliğini koruduğu belirtilen açıklamada, Lübnan'daki vatandaşların ülkeden ayrılması tavsiye edildi.

Dışişleri Bakanlığınca yayımlanan seyahat uyarısının güncellenmiş versiyonunda, "Bakanlık, İsrail ile Lübnan Hizbullah'ı ve Lübnan'daki diğer gruplar arasındaki çatışmalar nedeniyle Lübnan'a tüm seyahatlere karşı uyarıyor." açıklaması yer aldı.

İsrail-Lübnan sınırında karşılıklı füze ve top atışları olduğu belirtilen uyarıda, Beka Vadisi ile Litani Nehri'nin kuzeyinde de riskler bulunduğu kaydedildi.

Seyahat uyarısında, Lübnan'daki gerginliğin çok kısa sürede artabileceği ve bunun ulaşımı ciddi şekilde aksatabileceği belirtilerek, "Eğer şu an Lübnan'daysanız ayrılmanızı tavsiye ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Siyonazi soykirimci ilk BASKATIL INGILIZ-SIYONAZI/YAHUDI

2.SI ABD SIYO-NAZI/EVANJELIK-YAGUDI SIYKIRIMCI KATIL CETE LUDERLERIDIR

analist

Yahudiler her ülkede var bunlar israile istihbarat filanda sağlıyordur. Çift pasaprtludurlar. Ajan olabilirler. Bunları her fırsatta en azından hırpalamalı, o zaman israil geri adım atar. Bekçilerde olay mahalline geç gitsin bunları vatandaşlar iyice dövsün. Bütün dünyada olursa daha kısa sürede İsrail pes eder.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23