• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiltere vatandaşlarını uyardı! 'Derhal o ülkeyi terk edin'

Yeniakit Publisher
2023-10-24 23:32:00 -
İngiltere vatandaşlarını uyardı! 'Derhal o ülkeyi terk edin'

İngiltere, Lübnan'da durumun istikrarsız olduğunu ve kötüleşebileceğini belirterek vatandaşlarına ülkeyi terk etme tavsiyesinde bulundu.

İngiltere Dışişleri Bakanlığınca yayımlanan güncel seyahat uyarısında, "Lübnan'da durum istikrarsız ve hızlıca kötüye gitme potansiyeli bulunuyor." ifadesi kullanıldı.

Bu ülkede bulunan İngiliz vatandaşlarına yönelik seyahat uyarısında, "Ticari seferler bulunuyorken ayrılmanızı öneriyoruz." denildi.

"Acil bir durumda tahliye edemeyebiliriz"

Uyarıda ayrıca, şunlar kaydedildi:

"Yolculuk öncesi uçuş durumunuzu kontrol edin. Seyahat belgelerinizin geçerli olduğundan emin olun. Sizi acil bir durumda tahliye edemeyebiliriz."

​​​​​​​İngiltere, 10 Ekim'de yayımladığı seyahat uyarısında "Lübnan'a zorunlu olmadıkça seyahat edilmemesini, Litani Nehri'nin güneyindeki yerlere ise hiçbir şekilde seyahat edilmemesini tavsiye ediyoruz." ifadelerine yer vermişti.

İsrail-Lübnan sınırında 8 Ekim'den bu yana İsrail ordusu ile Hizbullah arasında yaşanan çatışmalarda 30 Hizbullah üyesinin yanı sıra İslami Cihad Hareketi’nden 6, Hamas’tan 3, Hizbullah destekli Sünni Direniş Tugayı mensuplarından 2 kişi öldü, 1'i gazeteci 4 sivil hayatını kaybetti.

Lübnan tarafından düzenlenen saldırılarda da 3 İsrail askeri ve bir İsrailli sivil yaşamını yitirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ankaralı

Dünyanın eksenini bozan ve dünyayı karıştırın ve neconların ve diğer siyonist köpeklere köpeklik yapan İngiltere ve ölen kraliçesi. Ortadoğu ateşini bunlar ateşledi 1920 yılından itibaren. Hindistan Pakistan ayrışması ve savaşması yine bu yılan İngiltere'nin marifetidir. Az kaldı gebereceksiniz.

YILMAZ DURMUŞ

Hani bizde bir söz vardır, bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın diye, işte İslam Ülkeleri de aynı konumda bir İslam Ülkesindeki Müslümanların canı acırken soykırıma ses çıkarmıyorsa sustukça sıranın kendilerine geleceğini düşünemiyorlarsa batsın bu dünya, yazıklar olsun bütün İslam Ülkelerine, bakın İsrail yıllardır ABD ve Avrupa ülkelerinin desteği ile Filistin topraklarını hırsızlık yöntemleriyle bir haramı gibi gasp etti, hala İsrail'in arkasında duruyorlar ise gayri müslimlerin başarısı, İslam Ülkelerinin çaresizliğidir. Cenab-ı Allah Müslümanlara birlik beraberlik feraset versin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23