• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İndirim Kuponları Artık Tek Adreste

Yeniakit Publisher
2016-03-12 09:36:00 -
İndirim Kuponları Artık Tek Adreste

İndirim kuponlarını bir araya getiren Picodi sayesinde, alışveriş harcamalarınızda kar edebilirsiniz. Picodi ve indirim kuponları hakkında daha fazla bilgi almak için haberimize göz atın.

Polonyalı kupon yayıncısı International Coupons, kupon yayıncılığına bundan böyle Picodi markası altında devam edeceğini duyurdu.

Ülkemizde beşyıldırİndirimKodlarım ismiyle kupon yayıncılığı yapmakta olan Krakov merkezli startup, global çapta yeniden markalaşma yoluna giderek 26ülkede farklı adlarla aktif halde olan kupon servislerini Picodi çatısı altında birleştirdi.

İndirim Kuponu Nedir?

İndirimkuponu, en basit tanımıyla internetten alışveriş yaparken ödeme esnasında kullanılan ve sepet tutarında belli oranlarda indirimler sağlayan bir nevi online pazarlık aracıdır. Kampanyalardan farklı olarak ekstra indirimler, ücretsizkargo ya da bir sonraki alışverişlerde geçerli hediye çekleri gibi çok farklı avantajlar sağlar. 

Picodi sitesine gitmek için tıklayınPicodi Üçün Beşin Hesabını Yapıyor

Picodi, internettenalışveriş yaparken fırsatavcılığı yapanların işini oldukça kolaylaştıran kullanımı basit ve oldukça kullanışlı kupon takip araçları sunuyor kullanıcılarına. Bu araçlar sayesinde belirlenen herhangi bir mağazada o gün içerisinde geçerli bir kupon kodu olup olmadığını kolaylıkla takip etmek mümkün.

16-03/11/picodi2.png

:: Picodi'yi kullanıyor musunuz?

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23