• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İncirlik’ten İsrail’e silah mı taşınıyor? O iddialara MSB'den açıklama

Yeniakit Publisher
2023-11-24 08:16:00 -
İncirlik’ten İsrail’e silah mı taşınıyor? O iddialara MSB'den açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'nın haftalık basın bilgilendirme toplantısında, “İncirliğe inen ABD uçaklarının Güney Kıbrıs üzerinden İsrail’e silah taşıdığı” iddialarına yönelik açıklama yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın haftalık basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Deniz Albay Zeki Aktürk tarafından gerçekleştirilen toplantıda İncirlik üssünün işgalci İsrail’e lojistik destek için kullanıldığı iddialarına cevap verdi.

"İncirliğe inen ABD uçaklarının Güney Kıbrıs üzerinden İsrail'e silah taşıdığı" iddiasının sorulması üzerine kaynaklar, "Türkiye olarak Gazzeli kardeşlerimizin zararına olacak herhangi bir faaliyetin içinde olmamız veya bu faaliyetlere göz yummamız söz konusu değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu konudaki duruşu bellidir" yanıtını verdi.

Kaynaklar, halkı yanlış yönlendirmeye yönelik algı çalışmalarına karşı dikkatli olunması ve bu tür iddialara itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

PEKI INCIRLIKTEN KALKAN UÇAKLAR NEREYE GIDIYOR BUNUN IZAHINI YAPIN BEN HEP SOYLERIM AMERIKA INCIRLIĞI HEP TURKIYENIN ALEYHINE OLAN NE VARSA KULLANIYOR ARTIK BUNA BIR ÇEKI DUZEN VERILMESI LAZIM ORNEĞIN ÇEKIC GUC TE NE YAPIYORLARDI PKK PYD YE HAVADAN PARAŞUTLERLE BOMBALAR SILAHLAR MUHIMMATLAR ATIYORLARDI BUMU MUTTEFIKLIK EN SON RSHMETLI ERBAKAN HOCA ULKEMIZDEN KOVDU ŞIMDI GENE BUNLAR GÖZÜMÜZÜN ICINE BAKA BAKA AYNI OYUNU OYNUYORLAR YETKILILERIMIZ BIR ANEVVEL HAREKATA GEÇMESI GEREKIYOR YA DOGRU DURUST MUTTRFIK OLACSK YOKSA DEFOLUP GIDECEKLER

fetösavar

yahu arkadaşlar o üs amerikan üssü. içeri bir türk girip denetleyebilir mi, girse uçaklar ne taşıyor bilebilir mi... tabii ki lojistik sağlıyor yavru canavara... anası habire besliyor füzelerle, roketlerle... hamasın füzelerine hiç hazırlıklı değiller ki ara mara diye bi yığınak yapmak istiyor israil... bu kapışma, yüzelli kilo ağır sklet ile horoz skletin kapışmasına benziyor. ağır sklet yoruldu. horoz sklet de eziliyor... ağır skleti ama bir devirdin mi sesi taa okinavadan duyulur...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23