• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2023-03-29 02:36:00 -
İnce'den FETÖ'cü Hakan Şükür'e tokat gibi cevap

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür'ün iddialarına cevap verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, FETÖ firarisi eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün iddialarına videolu yanıt verdi.

FETÖ firarisi Şükür, milletvekilliği döneminde İnce'yi dava etmek istediğini, ancak AK Parti'den bu isteğinin geri çevrildiğini iddia etmişti.

"Hesaplaşacağız"

İnce, Twitter hesabından bir video paylaşarak "İftiracı FETÖ'cülerin benimle ilgili kuyruk acılarını biliyorum. Ben dün de Hakan Şükür gibi FETÖ'cülerin karşısındaydım, bugün de karşısındayım, yarın da karşılarında olmaya devam edeceğim. Firari FETÖ'cü hainlerle helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız!" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Muharrem İnce, CHP, iktidara gelince sizin hesaplaşacağınız karakterleri Kılıçdaroğlu serbest bırakıp görevlerine iade edeceğiz açıklamaları, HDP'li belediye başkanların görevden alınanları görevine iade edeceğiz, belediye kamyonlarıyla bomları taşıyarak masumları öldürülmesine sebep olanları, sizin sahip olduğunuz vatan severliliğiniz kabul etmeyeceğini çok iyi biliyoruz, Kılıçdaroğlu görüşmenizde, HDP'nin zehirli oylarına talp olanları uyarınız ki gelen tehlikeyi görsünler.

h.hüseyin

ince göreceğiz senin ne derece ciddi olduğunu. hani dost bildiklerinin saflarında olursan dostturlar, olmazsan en acımasız düşmandırlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23